U bent hier: Webwiki > uniekcarsale.nl
Bekendheid:
(Rang # 868740)


Recensies en beoordelingen van Uniekcarsale.nl

Een totaal van 2 recensies voor Uniekcarsale.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Mehmet
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Tijdens proefrit bleek de sensor voor gordel van bijrijder niet goed te zijn. Mij is toegezegd dat dit zou worden verholpen en op de factuur is een aantekening gemaakt dat auto is verkocht onder voorbehoud dat het probleem zou worden verholpen. Vertrouwende daarop heb ik de auto gekocht. Het probleem was niet opgelost. Ik heb meerdere keren gevraagd om dit op te lossen. Uniek car reageert niet op mijn mail en aan de telefoon krijg je een onzin verhaal en wordt reparatie geweigerd. Nu kan ik achter mijn recht aan gaan, maar ik heb geen zin en tijd om in deze (relatief) kleine probleem te steken. Mijn ervaring met deze partij delen kost me slechts 5 minuten en zo zijn anderen gewaarschuwd.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Sophie
(1 van 5 punten)
schreef 8 jaar geleden
recensie

Op een zaterdag een leuke Peugeot 306 Cabriolet gekocht. Zag er goed uit, dak in goede staat, voelde allemaal in orde. Maandag sta ik stil. Donderdag staat de auto bij de garage. Auto is brandgevaarlijk en alles behalve veilig. Terug gegaan naar Uniek car sale, de situatie uitgelegd en aangegeven dat dit niet is zoals het hoort. Distributieriem zou vervangen zijn, niet gebeurd. Koppeling stuk. Bedrading verbrand. Benzine lek. Gat in de uitlaat en ga zo maar door. Uniek car sale had 0 begrip voor de situatie. Draait de situatie volledig om. Ik had zelf met een monteur moeten komen die de auto kon nakijken voor ik deze kocht. Vervolgens kon ik aantonen dat de koppeling met een veer in elkaar geknutseld was. Toen is wel toegegeven dat dit inderdaad niet oké was. Maar uiteindelijk heb ik ook daar niks voor terug gezien.

Was er in deze situatie met meer begrip omgegaan dan had ik deze slechte review niet geschreven. Maar ik raadt nu iedereen af om hier een auto te kopen. Er is totaal geen interesse voor het goed en veilig afleveren van een auto. Garantie tot de drempel en dat is het. Zij hebben mij een auto verkocht in zeer onveilige staat en nemen hier geen verantwoordelijkheid voor. Daarnaast is Uniek car sale tijdens de verkoop niet eerlijk geweest in het verleden van de auto en de mankementen en is wanneer ik verhaal kom halen geen mogelijkheid tot een redelijk gesprek waarin in oplossingen gedacht kan worden.

5 van 5 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

Populaire onderwerpen voor Uniekcarsale.nl

uniek car sale review uniek car sale nieuwegein review uniek car sale ervaringen Uniek Car Sale recenties

Technische informatie

Er wordt een groot aantal websites op deze webserver gehost. De eigenaar gebruikt deze webserver voor veel hostingklanten. In totaal worden minstens 221 websites gehost. De taal van de websites is overwegend Nederlands.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::104.18.3.147
Aantal websites:over 100 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Kenniscars.nl (enigszins bekend)
Taalverdeling:1% van de websites is Nederlands

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
0%

2 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Middelmatig betrouwbaar 54%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.