U bent hier: Webwiki > staldoorstap.nl

Staldoorstap.nl - Stal Doorstap (1.6 van 5 punten)

Ga naar Staldoorstap.nl
Bekendheid:
(Rang # 782008)

Taal: Nederlands

Keywords: stal doorstap door staldoorstap pony paard


Recensies en beoordelingen van Staldoorstap.nl

Een totaal van 7 recensies voor Staldoorstap.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1.6 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Joany
(1 van 5 punten)
schreef 3 weken geleden
recensie

Koop nooit een paard hier!!!!
Deze mevrouw is alleen geld belust, denkt alleen maar aan het verkopen, kijkt niet naar wat voor paard een meisje/ vrouw nodig heeft.
Wij hebben ook een paardje gekocht liefste paard van de wereld, maar gewoon doorheen geduwd en gedramd, mijn dochter werd er opgezet terwijl wij voor een andere kwamen, maar die was ineens niet geschikt voor mijn dochter,
Bij alle paarden had je in de zon een röntgenfoto zo mager, en dan de smoes ze komen van transport wel met 10 tegelijk gepropt.
We hebben ons best gedaan, maar het paardje blijkt toch niet geschikt voor mijn dochter, dit had Melanie moeten weten maar die is alleen geld gek.
Ze vind zichzelf fantastisch dat is deze dame verre weg van.
Ze weet alles beter echt alles.
Mijn paard zou eventueel geruild kunnen worden maar dat wilde ik mijn paard niet aan doen. Waardoor ik zelf een goed huisje voor hem heb kunnen zoeken wat hij verdient.
Deze vrouw verkoopt allemaal paarden met mankement, bv exceem rainrot, enz
Ons paard had geribbelde hoeven( slecht ) of wisselend voer gekregen.
Je krijgt een keuringsrapport of je het beste paard van de wereld hebt.
Ons paard is veelste jong ingereden wat zou kunnen betekenen dat hij op latere leeftijd last van zijn gewrichten zou kunnen krijgen.
Wij zijn zelf ook heel dom geweest om geen eigen keuring te doen, maar je zou toch denken iemand die zogezegd zoveel van paarden houdt het beste met de paarden voor heeft.
Ze heeft altijd een antwoord en erkend nooit fout.
Dat lees je in alle revieuws terug als zij op een verhaal van iemand reageert.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
M.
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Niet naar deze stal gaan, paarden worden er heel slecht verzorgd en de eigenaar liegt ontzettend veel. Via via heb ik dit te horen gekregen, de paarden die er staan hebben allemaal wat, ze worden niet voor niets naar zo’n stal gebracht. Paarden worden niet getraind en als er een keertje op word gereden gaat dit niet op de juiste manier. Er word alleen maar aan geld gedacht daar en niet aan de paarden, liegen liegen liegen zodat er geld binnen blijft komen. Dit is de waarheid over de stal, zoals ik al zei via via weet ik heel veel en dondersgoed hoe het daar te werk gaat!
Doe hiermee wat je wilt maar denk even 10x na voordat je bij Stal Doorstap gaat kijken voor een “hele lieve, eerlijke, correcte, brave pony.”

3 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Claudia
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Na 2.5 uur reistijd eindelijk gearriveerd bij Stal Doorstap! Vriendelijk ontvangst door een 18 jarige stagiaire die 1xper week stage daar loopt. Weinig antwoord kunnen krijgen op
Kritische vragen maar wel eerlijk antwoord waardoor ik steeds meer wantrouwen kreeg in het paard Dakini. Eigenaar zelf heeft geen tijd om serieuze potentiële klant te woord te staan want ze is druk met de administratie. Ondanks dat de eigenaar wist dat ik langs zou komen! Illusie armer zonder kop koffie weer 2.5 uur terug! Absoluut niet doen deze stal! Paarden staan er echt niet goed bij stagiaire kon ook de mankementen gedrag van de paarden niet verklaren.
Telefonisch kon mw. Alles verklaren over het gedrag van het paard maar daar trap ik dus niet in!!!

6 van 6 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Jessica
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Mijn dochter was op zoek naar een paard en al zoekende zijn we stal doorstap terecht gekomen. We zochten een braaf paard voor een beginnende ruiter. Mail contact gehad en we waren welkom om te komen kijken. We werden ontvangen door een jong meisje en liet ons de paarden zien. Een heel lief meisje maar niet kundig genoeg om in te kunnen schatten en werd trouwens ook niet gevraagd wat de rij ervaring van mijn dochter was. Het meisje zou eerst wel even gaan rijden op het betreffende paard in de bak. Ze moest eerst op het paard hangen totdat het rustig werd zodat ze vervolgens op kon stijgen. Toen hadden bij ons al de alarmbellen moeten gaan rinkelen. Maar goed mijn dochter was reuze enthousiast over het paard en wilde zelf ook wel een ritje proberen. Wat er vervolgens gebeurt had natuurlijk nooit moeten gebeuren het paard sloeg op hol en mijn dochter lukte het niet om het paard onder controle te krijgen. Ze heeft zich eraf laten vallen gelukkig met een goede afloop.
Slechte zaak met slechte bazin. Het meisje dat ons hielp kan deze verantwoordelijk niet mogen hebben . Het enige positieve wat ik nog kan vermelden dat het meisje met veel liefde de paarden daar verzorgd. Dat kan ik van de bazin niet zeggen als ze alleen naar buiten komt om geld te innen, je wilt toch zeker weten waar je paardjes naartoe gaan.

10 van 10 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Ronald Jansen
(1 van 5 punten)
schreef 3 jaar geleden
recensie

Vandaag, 2 november 2020, wezen kijken voor de super brave 12 jarige Georgina. Zou vrij van gebreken zijn. Paard liep kreupel in de wei.
Uitkijken voor deze stal. Ik had gelukkig mijn voorwerk gedaan en had al recensies gezocht dus ging kritisch kijken. Jammer dat er handelaren zoals deze bestaan.

9 van 9 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Ricgard
(5 van 5 punten)
schreef 3 jaar geleden
recensie

Dus je bent blij met je paard alleen niet met de accessoires? Foto , hoofdstel? Denk dat je blij mag wezen dat je sowieso een hoofdstel kreeg, ik kocht mijn paard elders en kreeg niks

3 van 6 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Amber van Hamersveld
(1 van 5 punten)
schreef 3 jaar geleden
recensie

1,5 week geleden heb ik mijn paard opgehaald. Van tevoren contact gehad met Melanie en toen al aangegeven dat de vraagprijs voor mij te hoog was en dat ik de kennismaking daarom moest cancelen. Haar reactie daarop was dat wij "in de prijs naar elkaar toe konden komen".

Helemaal blij heb ik kennisgemaakt met mijn paard. Het is een schat en er mankeert (tot op heden) niks aan hem. Tijdens de hele kennismaking is Melanie geen een keer komen kijken. Pas toen we over de koop gingen praten, kwam ze erbij. Haar toon was meteen direct en onpersoonlijk. Geen gesprek over ervaring of privé situatie etc. Mijn moeder vroeg of ik er niet nog een dagje over wilde nadenken waarop Melanie antwoordde: "Morgen weet je hetzelfde als vandaag, als je nú beslist krijg je van mij het hoofdstel erbij."

Ik twijfelde op dat moment niet over mijn paard, maar ik voelde me zeer onder druk gezet. Ik ben zelf niet over de vermindering in prijs begonnen omdat ik even flabbergasted was over de manier van verkopen. Uiteindelijk ben ik akkoord gegaan en heb ik (uiteraard) tóch de hele vraagprijs betaald. Melanie is er zelf niet over begonnen en wilde de koop maar al te graag afgehandeld hebben. Graag wilde ze me er nog een zadel bij verkopen maar dit heb ik afgeslagen.

Tijdens de hele verkoop én tijdens het ophalen van mijn paard wordt er maar al te vaak gezegd hoe graag ze 5 -sterren reviews willen halen op o.a Google. Tijdens het ophalen kreeg ik zijn hoofdstel mee. Ik had verwacht, aangezien er niks van de vraagprijs is afgegaan zoals afgesproken, ik er een nieuw hoofdstel bij zou krijgen. Dit was niet het geval. Het is een gebruikt simpel hoofdstel. Maar het is verder prima.

Ik heb geaccepteerd dat ik tijdens de koop niet over de prijsvermindering ben begonnen en dit was mijn eigen schuld geweest.

Maar toen ik later vroeg of ik de foto's die zij hebben gebruikt voor de verkoop van mijn paard kon krijgen, was het antwoord dat ik daar 25€ voor moest betalen. Na hoe alles is gegaan vind ik dit belachelijk en heb ik mijn klacht bij haar op tafel gegooid. Ik heb gezegd dat ik het netjes zou vinden om alsnog een deel van mijn aankoopbedrag terug te krijgen en dat ik mijn eerlijke review over de verkoop zal achterlaten. Haar antwoord was dat ik mijn hoofdstel zou kunnen komen ruilen naar een nieuwe én dat ik de foto's gratis zou krijgen. Geld terug? dat kan niet. Mijn reactie hierop is geweest dat ik mijn review volledig open en eerlijk zal delen en dat ik de foto's graag tegemoet zie. De foto's ga ik uiteraard niet krijgen want Melanie voelt zich gechanteerd door mijn "slechte review".

Dus, wil jij een paard (of iets anders) kopen bij Stal Doorstap en heb je contact gehad over de prijs(verminderingen)? Laat je niet overrompelen door de manier van verkopen en/of andere omkoping met spullen. Zorg dat ze haar beloftes nakomt! Anders betaal je de volle bak, en dat zie je natuurlijk nooit meer terug. Deze stal is goed voor de paarden en steken daar ook echt wel tijd en moeite in, maar de manier van verkopen is ZEER slecht, dwingend en moet snel afgehandeld zijn.

De verkoop heeft mijn ervaring zodanig naar beneden gehaald dat mijn review niet meer dan 1 ster waard is.

Voor de duidelijkheid: met mijn paard is alles goed, het is een kanjer!

7 van 7 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

(c) Staldoorstap.nl

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Nederlands, Deutsch en Français. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Staldoorstap.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Ne­der­lands /web­site/
2. Deutsch /web­site/de/home-2/
3. Français /web­site/fr/home-fran­cais/
4. Be­richten /web­site/be­richten/
5. 25-08-2023 Moe­der Gijsje /web­site/moeder-gijsje/
6. 01-03-2022 Te­huis ge­zocht /web­site/tehuis-ge­zocht/
7. 06-05-2022 R.I.P. Hollyjean van Pega­sus /web­site/r-i-p-hollyjean-van-pega­sus/
8. Over ons /web­site/over-ons/
9. Ope­ningstij­den /web­site/ope­ningstij­den/
10. 15-12-2021 Geef paar­den de tijd om te wen­nen /web­site/geef-paar­den-de-tijd-om-te-wennen/

Populaire onderwerpen voor Staldoorstap.nl

stål doorstap ervaringen stal doorstap recensies stal doorstap ervaringen 2014 stal doorstap ervaring recensies stal doorstap ervaringen stal doorstap ervaring met stal doorstap

Technische informatie

Er worden 19 andere websites op deze webserver gehost. De websites zijn overwegend Nederlands.

De websites van Staldoorstap.nl worden op een Apache-webserver op basis van de programmeertaal PHP gehost. Als Content Management System (CMS) wordt de software WordPress in de versie gebruikt. De HTML-pagina's zijn opgemaakt volgens de nieuwste standaard HTML 5. De startpagina van de website is “/website/“.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::46.30.215.155
Aantal websites:20 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Campingkidz.nl (enigszins bekend)
Taalverdeling:65% van de websites is Nederlands, 10% van de websites is Engels

Technische informatie over de technologie van de website

Webserversoftware: Apache
Softwareplatform:PHP, Versie 8.0.30
Cms-Software:WordPress, Versie 6.3.2
Laadtijd: 0.63 seconden (sneller dan 56 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Startpagina:/website/
Robot-informatie:max-image-preview:large
Bestandsgrootte:71.18 KB (451 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
15%

7 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 23%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Stalxl.nl - Stal XL

  • Horses.nl - Hor­ses - Hip­pisch nieuws op wereldni­veau

  • Burgers-stables.nl - Bur­gers Stab­les

  • Xgratis.nl - Gra­tis pro­ducten, proefmonsters, Geld te­rug acties en ..

  • Paardenvoeders.nl - Paar­den­voer van we­reldklas­se - HAVENS Paar­den­voe­ders