U bent hier: Webwiki > search-and-rescue.nl

Search-and-rescue.nl - Search and Rescue- (SAR) en ber­gingsacties, bij­beho­ren­de foto's en het radio­ver­keer over de kanalen 67 en noodkanaal 16 van de marifoon. (Nog geen recensie)

Ga naar Search-and-rescue.nl
Bekendheid:
(Rang # 844955)

Taal: Nederlands

De reddingboten van de KNRM, reddingsbrigades, Hulp Organisatie Gooi- en Eemmeer (HOGE) en de waterhulpdienst bieden hulp aan schepen en jachten in problemen op het grote binnenwater van Nederland. Het SAR (Search And Rescue) noodverkeer van deze hulpdiensten, de schepen in nood en de Nederlandse Kustwacht wordt in Huizen opgevangen en digitaal opgenomen. De gesprekken worden bij de opname achter elkaar gezet, want als er niets te horen is stopt de opname. Ook is daar het AIS station van Search-And-Rescue. ..

Keywords: Reddingboot Nikolaas Wijsenbeek Knrm Wijdenes Redden Drenkeling Reddingsactie Sar Reddingsbrigade Verdrinking Slachtoffer Onderkoeling


Recensies en beoordelingen van Search-and-rescue.nl

Er zijn nog geen recensies.

Inhoud en keywords

Search and rescue is een door de Verenigde Naties gestandaardiseerde term. Het betreft een "effectief wereldwijd systeem, zodat waar mensen ook varen of vliegen, er een SAR-service beschikbaar zal zijn voor als dit nodig is". meer lezen

Hulp Organidatie Gooi- en Eemmeer, Henk Wijga staat vermeld als auteur van deze website. Het copyright op de inhoud van de website is in het bezit van Op alle media op de sites van de Hulp Organisatie Gooi- en Eemmer rust auteursrecht. Vermenigvulidiging, citeren of kopieren ervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever.

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Admin, Podcast Archive en Sar Radioverkeer 16 September 2019 Voor Een Brand Op Duwboot Friso Op Het Ijmeer. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Search-and-rescue.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Ad­min /?p=admin
2. Pod­cast Archi­ve /?p=archi­ve
3. SAR radio­ver­keer 16 sep­tem­ber 2019 voor een brand op duw­boot Fri­so op het IJ­meer /?name=2019-09-17_duw­boot_brand_op_ijmeer.mp3
4. Download /download.php?filena­me=2019-09-17_duw­boot_brand_op_ijmeer...
5. SAR radio­ver­keer 1 au­gustus 2019 voor een Bootbrand op het Eem­meer om­ges­la­gen rub­ber­boot en rook­ver­gifti­ging /?name=2019-08-05_bootbran­deem­meer1au­gustus2019.mp3
6. Search and Res­cue Ra­dio Ver­keer vrachtschip maakt wa­ter /?name=2018-10-03_radio­ver­keer1okt_2018naviga­re1maakslag­zi..
7. Download /download.php?filena­me=2019-08-05_bootbran­deem­meer1au­gustu..
8. catama­ran op de dijk per­soon ver­mist /?name=2017-10-28_catama­ran_op_de_dijk_per­soon_ver­mist_28_..
9. Download /download.php?filena­me=2018-10-03_radio­ver­keer1okt_2018nav..
10. Red­ders nu zelf in nood /?name=2017-09-07_search_and_rescue_uitdam19_in_prob­le­men_..

Technische informatie

De webserver van Search-and-rescue.nl bevindt zich in Nederland en wordt beheerd door Denit Internet Services. De webserver host ook nog minstens 109 andere websites en wordt daarom als 'massahosting' gezien.

De websites van Search-and-rescue.nl worden op een Nginx-webserver op basis van de programmeertaal PHP gehost. De opmaaktaal van de internetpagina's is XHTML 1.0 Transitional. Door het ontbreken van gegevens voor het regelen van webcrawlers in de metagegevens wordt de inhoud van de website geregistreerd door zoekmachines.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::62.148.185.2
Beheerder server:Denit Internet Services
Aantal websites:over 100 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Ntpro.nl (een beetje bekend), Midwinterfeest-graftderijp.nl (een beetje bekend), Opkikkertje.nl (enigszins bekend)
Websites voor volwassenen:1% van de website is alleen voor volwassenen
Taalverdeling:86% van de websites is Nederlands, 6% van de websites is Engels, 1% van de websites is Duits

Technische informatie over de technologie van de website

Webserversoftware: Nginx
Softwareplatform:PHP
Generator:Podcast Generator 1.3
Laadtijd: 0,38 seconden (sneller dan 76 % van alle websites)
HTML-versie:XHTML 1.0 Transitional
Bestandsgrootte:62,41 KB (2143 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
Geen beoordelingen
Serverlocatie
 Nederland
Betrouwbaar 85%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.
Voor webmasters:
Buttons en huidige beoordeling op uw eigen website plaatsen!