U bent hier: Webwiki > natuurlijkerleven.nl

Let op: deze website heeft een omleiding naar: natuurlijkerleven.eu
De inhoud op deze pagina is mogelijk verouderd.

Bekendheid:


Recensies en beoordelingen van Natuurlijkerleven.nl

Een totaal van 4 recensies voor Natuurlijkerleven.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


R. Hennelova
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Wees voorzichtig als u een slecht en beschadigd product koopt, zij zullen de klacht niet accepteren.

Koop geen varkensdarmen, elk pakje varkensdarmen ontbrak 4 meter van de 15.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
D Allen
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

doe het niet. Ten eerste was de bierkit die we bestelden precies 1 jaar over de datum. We kregen te horen dat je je geen zorgen hoeft te maken, het is oké .. maar ze hebben het wel terugbetaald. Toen zagen we de gist pakkets waarvan ze hun eigen sticker over de THT-datum hadden geplakt had waren bijna 2 jaar verouderd. Gelukkig hebben we dit gezien, maar als dit hun standaard voor voorraadbeheer is, hebben ze het geluk dat iemand niet echt ziek is geworden.
Dit was onze eerste en laatste bestelling bij deze bedrijf...

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
I Woerd
(1 van 5 punten)
schreef 3 jaar geleden
recensie

Ik kocht een yoghurtmaker bij Natuurlijkerleven. Ik raad ten sterkste af met dit bedrijf in zee te gaan: het product dat ik kreeg was werkelijk troep en het voelt als bedrog dat ik een dergelijk product toegestuurd kreeg. Ik zie geen enkele manier om een review achter te laten, behalve op de website van Natuurlijkerleven zelf. Het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat een kritische review daar wordt geplaatst, en de reviews op hun website lijken mij dan ook zeer eenzijdig. Bij deze dus mijn review over de yoghurtmaker die Natuurlijkerleven verkoopt.

"Eenieder die yoghurt maakt weet dat de temperatuur cruciaal is. Te hoge temperaturen zijn immers funest voor de bacterieculturen die je toevoegt. Ik zocht een tijd naar een yoghurtmaker waarbij ik de temperatuur zelf kon instellen; zo kocht ik deze yoghurtmaker van Natuurlijkerleven. De uitkomst is wat mij betreft schandalig, en als Natuurlijkerleven enigszins waarde hecht aan kwaliteit dan halen ze dit item per direct uit de handel. Dit mag geen yoghurtmaker heten.
Ik zou deze rommel rechtstreeks terugsturen, zij het niet dat ik de "yoghurtmaker" niet uitgetest heb nadat ik hem kocht. Ik was druk, en ik gebruik specifieke bacterieculturen die ik niet in huis had. Dus hij stond ongebruikt te pronken op het aanrecht. Een half jaar na aankoop had ik de intentie eindelijk yoghurt te maken met de bacterieculturen die ik inmiddels weer besteld had. Ik bereidde mijn melk, ik zette de melk in de yoghurtmaker, stelde de temperatuur in op 42C. So far so good, zou je denken. Na een paar uur wilde ik toch eens zien of alles goed ging met mijn nieuwe yoghurtmaker. Ik haalde het plastic tonnetje met melk uit de yoghurtmaker, pakte de bodem van het tonnetje beet met mijn handen en was ... ontsteld. Geen schijn van kans dat dit 42C was. Dus deed ik wat ik eerder had moeten doen en nam een meting van de temperatuur onderin de yoghurtmaker. In plaats van 42C was de temperatuur ...54C! Zeg maar dag tegen mijn mooie nieuwe yoghurtculturen en de tijd die ik gestoken had in het bereiden van verse soyamelk. Zeg ook maar dag tegen de E40 voor de yoghurtmaker inclusief verzendkosten.
Dit onding voldoet het niet aan de functie van yoghurtmaker: geen schijn van kans dat je toegevoegde bacterieculturen die vreemd hoge temperaturen kunnen overleven. Temperaturen die maar liefst 12C hoger lagen dan de temperatuur die ik had ingesteld! Ter volledigheid nam ik ook een meting hoger in de "yoghurtmaker", aangezien ik kon voelen dat het tonnetje bovenin zacht lauw aanvoelde: daar zat de temperatuur in de twintig graden. Wat een rommel.
Als hier gesproken wordt over 'duurzaam zijn' dan voldoet dit stuk plastic daar allerminst aan. Het enige doel dat ik zie voor dit ding is de prullenbak na eenmalig gebruik, en ik ben werkelijk ontsteld dat een winkel dit kan verkopen. Het voelt als bedrog."

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Cristo
(1 van 5 punten)
schreef 5 jaar geleden
recensie

Ik had 4 gistflessen met breede hals besteld(die al veel later kwamen dan zou moeten waardoor ik veel druiven weg heb moeten gooien) , en van de 4 kon ik 1 hele maken. De rest zaten scheuren in drie manden samen met wat productie fouten en in een van de flessen zat een barst. Het leek wel of ze alle geretourneerde producten naar mij hadden gestuurd. Dus ik 3 terug sturen.
Krijg ik na de hand te horen dat er niets kapot was en dat ik te hoog eisend zou zijn. En heb ik op €7 na mijn geld terug gehad.
Eigenaardige eigenaar waar ik geen zaken meer mee wil doen.

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Technische informatie

De webserver host ook nog minstens 1173 andere websites en wordt daarom als 'massahosting' gezien. Niet meer dan drie websites op deze webserver wordt gezien als niet geschikt voor jongeren.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::87.233.134.100
Aantal websites:over 100 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Babykoop.nl (zeer bekend), Bazoo.nl (goed bekend), Boomschors.nl (goed bekend)
Websites voor volwassenen:3% van de website is alleen voor volwassenen
Taalverdeling:81% van de websites is Nederlands, 1% van de websites is Engels

Technische informatie over de technologie van de website

omleiding naar:natuurlijkerleven.eu Weergeven

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
0%

4 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 25%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.