U bent hier: Webwiki > nanny-paragnost.nl
De eigenaar van de site heeft verboden om gegevens van deze website te publiceren.

Recensies en beoordelingen van Nanny-paragnost.nl

1 recensie is geschreven voor Nanny-paragnost.nl nog niet.

1 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Hans
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
Nederland, Rotterdam, recensie

Vele jaren geleden heb ik een consult bij Nanny gehad. Ik heb nu dus een heel duidelijk beeld bij alles wat er wel en niet klopte aan haar voorspellingen. Normaal reageren mensen die kort geleden een consult hebben gehad en die nog in afwachting zijn op de resultaten. Hierdoor krijg je een vertekend beeld met enkel positieve reviews.

Laat me beginnen met een waarschuwing. In het consult zei Nanny destijds iets, waardoor je eigenlijk al meteen aan haar geloofwaardigheid kunt twijfelen. Namelijk dat er ook wel eens negatieve reacties kwamen in haar gastenboek of via de mail en het kwam er op neer dat deze niet waar zijn en mogelijk ook verwijderd (gecensureerd) worden door haar, gezien er enkel positieve reacties staan in haar gastenboek.

Het zal je ook niet verassen dat in het consult 2 grote dingen werden genoemd, die werkelijk complete onzin bleken, maar mij wel lange tijd hebben achtervolgt. Dit neem ik Nanny zeer kwalijk. Ik kwam destijds uit een korte relatie met iemand die nooit van mij gehouden had (maar ik was geobsedeerd van deze persoon). Ik was voor die persoon puur een tussenstop en deze persoon is kort na onze relatie de ware tegengekomen. Deze relatie is nog steeds aan (na al die jaren) en ze zijn nu zelfs partners van elkaar. Volgens Nanny zou het goed komen tussen ons en was die andere persoon, niet de ware (volgens mij zei ze zelfs dat ik dat wel was, maar dit weet ik niet meer 100% zeker. Het kwam er wel op neer dat alles goed ging komen). Door mijn goedgelovigheid en het feit dat zij hier van overtuigd was (ik kwam bij Nanny echt voor hulp wat ik met deze situatie aan moest), heb ik vele maanden lang geen enkele andere relatie kunnen hebben. Het heeft letterlijk 2 1/2 jaar geduurd voordat ik me echt volledig kon openstellen voor een ander. Puur door dit consult en daardoor de valse hoop.

Het andere grote ding had te maken met opleiding. Ik twijfelde tussen 2 opleidingen en koos uiteindelijk voor de makkelijkste, puur vanwege haar woorden (de moeilijkere opleiding zou mij namelijk teveel worden). Ik kan je vertellen dat ik hierdoor de keuze maakte voor de makkelijkere opleiding en uiteindelijk heb ik niet alleen de moeilijkere opleiding kunnen behalen, maar zelfs de vervolgopleiding hierop. Door haar woorden heb ik dus tijd en geld weggegooid.

Een consult hoort je rust en duidelijkheid te geven, maar haar consult heeft mij een totaal verkeerd pad opgestuurd. Iets waardoor ik jarenlang pijn heb ervaren, wat absoluut onnodig was.

Eerlijk gezegd kan ik me niet herinneren dat er iets genoemd is dat echt is uitgekomen. Ze zei 1 ding over mij dat klopte, maar dit had iedereen kunnen raden. Een beetje zoiets als beven van angst en dan te horen krijgen dat je geen zelfverzekerd persoon bent.

Ik wil mensen alleen waarschuwen hiervoor. Ik wil zelf op geen enkele manier meer iets te maken hebben met deze vrouw en haar praktijken.

1 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
0%

1 Beoordeling   
Serverlocatie
Niet gevonden
Middelmatig betrouwbaar 63%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.