De eigenaar van de site heeft verboden om gegevens van deze website te publiceren.

Recensies en beoordelingen van Lasouris.nl

Een totaal van 2 recensies voor Lasouris.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


PenM
(1 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
Nederland, Maarssen, recensie

Een aantal weken geleden kwamen wij per toeval langs la souris.
Om een lang verhaal kort te maken: we hebben er toen twee scooters besteld. Een proefrit maken kon niet want het was te druk op de amsterdamsestraatweg en bovendien niet gebruikelijk.
We hebben toen twee nieuwe scooters besteld en 100 euro aanbetaald. Bij thuiskomst besloten wij op Google "la souris" in te tikken. Wat we toen allemaal hebben gelezen... Alleen maar negativiteit. We zijn ons rot geschrokken!! Dat dit kan in 2014?!? We kwamen dingen tegen als: slechte service, geen garantie verlenen, veel problemen als de scooters een paar weken oud zijn, schuiven schuld in de schoenen van klanten en blijken zelf positieve recensies te plaatsen. We hebben ze hiermee geconfronteerd en gezegd dat we van de koop af zien. Dit begreep hij totaal niet en volgens de eigenaar zijn de negatieve recensies geplaatst door concurrenten?
We hebben toen ook aangegeven onze aanbetaling terug te willen maar dit kan niet omdat ze op naam staan, hoe bedoel je op naam? We hebben onze gegevens niet eens gegeven laat staan een handtekening gezet...


Achteraf blijkt dat een proefrit maken op een scooter helemaal niet zo ongebruikelijk is want dit hebben wij zelf ervaren.

Bij la souris zijn ze zeker bang dat ie na een paar minuten uitvalt en niet meer start, want deze verhalen hebben wij veel gelezen.


Wat ons betreft een koude douche waard!

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
T Jansen
(1 van 5 punten)
schreef 8 jaar geleden
Nederland, Nuenen, recensie

Eigenaar kan zijn fouten niet toegeven en schuift deze af op zijn klanten. ik heb er in augustus een vespelini scooter gekocht de scooterzelf is zeer goed, echter was de eigenaar met de levering 4 uur te laat zonder te bellen… en 4 dagen na de levering kreeg ik een email dat ik maar niet zo een krappe levertijd had moeten afspreken en dat het dus mijn eigen schuld was, echter was het wel zo dat de heet Armando muis de levering koste wat kost op de uiteindelijke lever dag wou hebben omdat ik niet thuis was heb ik gezegd dat dat niet kon echter kwam hij met het voorstel om er om stipt 7:00 voor de deur te zijn, ik heb er nog bij vermeld dat ik om 8:00 echt weg moest, maar dat was volgens hem geen probleem. Ik heb echt spijt dat ik een scooter bij lasouris heb gekocht zeker omdat we er 2 hebben gekocht en nu ik aanspreek op garantie lasouris gewoon niet meer terug mailt. Mijn conclusie is dat als er een andere zaak is die deze scooters verkoopt je ze beter daar kan kopen want bij lasouris moeten ze nog heeel veel leren.

3 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
0%

2 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Middelmatig betrouwbaar 54%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.