Lab21.nl - Home - LAB21 (3 van 5 punten)

Ga naar Lab21.nl
Bekendheid:
(Rang # 471165)

Taal: Nederlands

Chinees hardsteen tuintegels

Keywords: Tuintegels


Recensies en beoordelingen van Lab21.nl

Een totaal van 4 recensies voor Lab21.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

3 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Eric
(1 van 5 punten)
schreef 3 maanden geleden
recensie

Enige pluspunt is het assortiment: dat is prima/ruim. Voor wat betreft de service van de vestiging in Groningen: zeer slecht/onpersoonlijk/amateuristisch.

Waarom?

Gekozen vloer bleek niet leverbaar (wat we 2 dagen na volledige betaling en 1.5 week voor legdatum kregen te horen). Gelukkig nog een alternatieve vloer kunnen uitkiezen. Op de vraag of hier nog financiële consequenties aan zaten kwam een geruststellend antwoord: nee hoor, dat lossen we eventueel wel op. Dag erna per mail, zonder verdere toelichting, een verzoek om E 300 bij te betalen. In het vervolg is onze klacht hierover genegeerd door de 'verkoper' ter plekke.

Of wel: zolang alles goed gaat is het makkelijk verkopen & adviseren. Maar zodra het aankomt op service of een klacht (goed & duidelijk communiceren) geeft vestiging Groningen van Lab21 geen thuis.... nog niet eerder zo'n amateuristische gang van zaken mee gemaakt.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Nina
(5 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

Ik ben erg te spreken over de service van Lab21. In Veenendaal heb ik bij lab21 mijn pvc vloer gekocht. We wilde graag pvc in ons huis hebben, omdat het makkelijk schoon te maken is. Ons huis was alleen niet zo geschikt voor het klik pvc. Gelukkig hadden ze ook een speciale soort met een extra dikke stevige onderlaag. Deze kon gelukkig wel in ons huis gelegd worden. Heb het ook door ze laten leggen. Ze kwamen eerst nog netjes inmeten en een week later gingen ze leggen. Het waren twee aardige jongens, die snel en netjes werken. Helemaal tevreden met het resultaat!!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Marjolein van Stratema
(5 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

3 weken echt top geholpen door de showroom in Geldrop, goed geadviseerd door de verkoper daar en uiteindelijk een mooi klik PVC-vloer gehaald van 19,95/m2. Nu ligt de vloer er in en 1 woord: SUPER! Echt wat een service. De vloer mooi op tijd geleverd ook en zelfs ondanks ik 2 keer de leverdatum heb aangepast, lekker flexibel. Zeker aan te raden!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Nico van Spronsen
(1 van 5 punten)
schreef 9 jaar geleden
recensie

Lezer,

Wees bedacht. Zoals bij de meeste bedrijven, komt de ware aard met betrekking tot service en klant gerichtheid pas naar boven als er iets mis is. Ik heb 70 m2 laminaat besteld bij LAB21. Mijn gehele woning op zijn kop. Ik heb dit gedaan met mijn vader (zeer handig) en mijn schoonvader (goed lopend aannemers bedrijf, tientallen laminaat vloeren gelegd.)
De delen van mijn vloer (kliklaminaat), sloten niet op elkaar aan.
Het advies van LAB21; tik het maar aan. Niet te doen.
Vervolgens konden ze een week later iemand sturen die kon komen kijken. Gezien mijn woning op zijn kop stond en mijn kinderen niet in hun kamers konden slapen en niet veilig door mijn woning konden lopen, was dit niet acceptabel.
Het volgende advies was dat ik per pakket moest beoordelen of de delen goed en recht waren. De rechte delen moest ik maar gaan leggen, te beginnen in de kinderkamers. De delen die niet juist waren, zouden een week later (kon echt niet eerder....) bekeken worden en eventueel vervangen worden. Wederom, onaanvaardbaar.
Uiteindelijk kon ik dan mijn geld terug krijgen voor de ongeopende pakketten. Dit betrof ongeveer 60% van mijn bestelling.
Kortom, ik ben 40% van mijn geld kwijt, heb voor meerdere dagen oppas moeten regelen, heb extra vrije dagen op moeten nemen en heb dus uiteindelijk bij een andere winkel een nieuwe vloer gekocht. Die overigens in 1 keer, in 1 dag te leggen was.
Ik vind het een schandalige gang van zaken en dan druk ik mijzelf in de meest nette manier mogelijk uit. Ik ben op geen enkele wijze gesteund, geholpen door LAB21. Ik heb een aantal delen bewaard om aan te kunnen tonen dat er iets mis is met de nieuw geleverde vloer en ga hier uiteraard nog werk van maken. Echter, alle frustratie en moeite die ondervonden is door mij en mijn gezin, is op dit moment niet meer te compenseren.

Ik schrijf dit, om u ervan te behoeden met een dergelijk bedrijf in zee te gaan. Ik hoop dat u niet dezelfde ervaring hoeft te doorstaan als ik.
Pros:Als ze iets willen verkopen, is de klantgerichtheid goed
Negs:Wanneer er iets mankeerd, is de service bijzonder slecht.

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

LAB21
LAB21 schrijft 9 jaar geleden

Geachte heer van Spronsen,

Omdat wij ons niet herkennen in uw beoordeling van onze service, willen wij graag onze kant van het verhaal toelichten.

Donderdag 6 september werd uw laminaat geleverd. Op zaterdag heeft u bij onze showroom te Delft uw klacht kenbaar gemaakt. Ons hoofdkantoor is in het weekend gesloten, maar u klacht is op maandag direct opgepakt . Omdat uw klacht overeen kwam met situaties waarbij bleek dat die aan het leggen (bv de eerste rij was niet 100% recht gelegd) of de ondergrond (niet egaal genoeg) lagen, hebben wij u een advies gegeven over het leggen.

U stond er echter op dat iemand langs kwam om de klacht te bekijken. Wij hebben toen contact opgenomen met een externe legspecialist en gevraagd of hij diezelfde dag nog bij u langs kon gaan. Helaas was dat gezien zijn drukke agenda niet mogelijk, maar hij kon op donderdag nog een gaatje vrijmaken. Dit was dus niet een week later zoals u hier zegt. Wij begrijpen dat u dit gezien uw situatie graag eerder had gezien dan de donderdag, maar dit was helaas niet mogelijk. De reden dat wij voor een externe legspecialist hadden gekozen is dat deze u ter plekke tips voor het leggen had kunnen geven en een onafhankelijk oordeel kon vellen over het laminaat.

Omdat u niet tot de donderdag wilde wachten en wij begrip hebben voor uw persoonlijke situatie, hebben wij uiteindelijk besloten kosteloos de ongeopende pakken laminaat op te halen. Hiervoor hebben wij op 14 september speciaal een wagen naar u laten rijden op onze kosten. Het aankoopbedrag van de ongeopende pakken hebben wij volledig aan u teruggestort.

De ongeopende pakken laminaat zijn inmiddels gecontroleerd en uitgeleverd aan andere klanten. Deze hebben het laminaat probleemloos kunnen leggen, waaruit geconcludeerd kan worden dat uw klacht niet aan de kwaliteit van het laminaat heeft gelegen. Bij laminaat is er sprake van massaproductie, waardoor een kwaliteitsprobleem vrijwel altijd bij de gehele voorraad moet voorkomen. Van dit laminaat hebben wij al meer dan tienduizenden m2 uitgeleverd, welke allemaal probleemloos zijn gelegd.

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met uw aankoop, maar herkennen ons zoals gezegd niet in uw oordeel over de kwaliteit van onze producten en service.

Met vriendelijke groet,

LAB21

Een commentaar toevoegen

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

Populaire onderwerpen voor Lab21.nl

leren leren lab21 rotterdam lab21 laminaat ervaring lab21 laminaat lab21 klachten lab21 ervaringen computers en technologie

Technische informatie

Er worden 12 andere websites op deze webserver gehost. De websites zijn overwegend Nederlands.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::62.148.187.66
Aantal websites:13 - andere websites met dit IP-adres
Taalverdeling:85% van de websites is Nederlands, 15% van de websites is Engels

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
50%

4 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Middelmatig betrouwbaar 74%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Actielaminaat.nl - Lami­naat, PVC, Hou­ten vloe­ren, Trap­renova­tie & ..

  • Onlinenatuursteenshop.nl - On­linena­tuursteenshop.nl

  • Silo6-houtenvloeren.nl - Hostnet: De grootste do­mein­naam- en hostingprovi­der ..

  • Beboparket.nl - Goed­koopste vloe­ren van Ne­der­land - Bebo Par­ket

  • Externo.nl - Ex­ter­no | Na­tuursteen Vloer­te­gels & Sier­bestra­ting in ..