U bent hier: Webwiki > lab21.nl
Bekendheid:
(Rang # 494875)


Recensies en beoordelingen van Lab21.nl

Een totaal van 8 recensies voor Lab21.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

3 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Jules
(5 van 5 punten)
schreef 5 maanden geleden
recensie

Ik wil graag mijn positieve ervaring delen over de laminaatvloeren die ik bij Lab21 heb gekocht en door hen heb laten leggen. Vanaf het begin was ik onder de indruk van de kwaliteit en de variëteit aan keuzes die Lab21 biedt. Maar wat echt uitsprong, was de uitzonderlijk scherpe prijsstelling. Het is zeldzaam om zulke kwalitatieve laminaatvloeren te vinden tegen prijzen die Lab21 hanteert.

De klantenservice was van begin tot eind uitstekend. Het team van Lab21 nam uitgebreid de tijd om mij te helpen bij het maken van de beste keuze voor mijn huis. Ze waren deskundig, vriendelijk en uiterst behulpzaam.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Anna
(5 van 5 punten)
schreef 5 maanden geleden
recensie

Lab21 heeft mij op meerdere vlakken positief verrast. Ten eerste is hun communicatie helder, direct en klantvriendelijk. Ze nemen de tijd om naar de klant te luisteren en denken actief mee om de beste oplossing te bieden. Wat mij vooral opviel, was hun vermogen om snel te handelen bij een fout. In plaats van het probleem te vermijden, pakten ze het direct aan en zorgden ze voor een snelle en efficiënte oplossing. Het is een verademing om samen te werken met een bedrijf dat zoveel waarde hecht aan klanttevredenheid. Ik kan Lab21 zonder twijfel aanraden voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare service met een persoonlijke touch.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Gerrit Boute
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

RECENTIE LAB21

Wij hebben een PVC-laminaat vloer gekocht bij LAB21. Bij de aankoop hebben wij vooraf gevraagd aan de verkoper (locatie Breda) wat voor ons de beste oplossing was. Want wij hadden nogal wat wensen. Wij hebben een vloer met vloerverwarming en een hond waarbij wij hebben aangegeven dat we een vloer wilde die redelijk krasbestending was. Door LAB 21 werd een PVC Laminaat vloer aangeraden welke een steviger rug had waar cement in verwerkt was. Ideaal geschikt voor onze toepassing. Op onze vraag of deze vloer zelf gelegd kon worden gaf de verkoper aan dat dit juist een vloer was, die uitermate geschikt was om zelf te leggen en uitsteken voor het gebruik met een hond. Hij demonstreerde dit nog met het krassen met een sleutel.

Na het leggen van de vloer waren wij ook uitermate content met het resultaat. Een prachtige vloer. Die er keurig inlag, waarbij wij natuurlijk rekening hebben gehouden met de leginstructie inclusief het stookschema van de vloerverwarming voor het op de juist manier van opstoken.

Na enige tijd begon er hier en daar wat kleine kiertjes te ontstaan en hier en daar wat kleine stukjes van het PVC af te brokkelen. Daarop hebben wij contact opgenomen met LAB21 en hen hiervan op de hoogte gesteld.
LAB21 stelde daarop de vraag hoe wij de vloer gelegd hadden. Natuurlijk hebben wij aangegeven dat deze vloer in overeenstemming met de door LAB21 aangegeven leginstructie te hebben aangebracht. Ik heb hen direct foto’s gestuurd van hoe de vloer erin lag direct na het aanleggen en hoe de situatie nu was.

De reactie van LAB21 was, en ik dacht dit is een grapje, stelt dat je geen zware dingen zoals een keukenblok of ander sinds op je vloer mag plaatsen. Dit was ons vooraf niet gemeld, want anders hadden wij deze vloer nooit gekocht. En wat melde LAB21 nog meer, dat als je de vloer zelf legt de garantie vervalt.

Bij het verzoek voor garantie beloofde LAB21 alles naar wens op te lossen en er zou een monteur langs komen om de schade vast te stellen. Maar blijkt nu dat ze helemaal geen garantie geven van wege het fijt dat er keukenblok op de vloer is geplaatst en sluiten daarmee het dossier en laten ons als klant gewoon stikken.

Kortom
Koop nooit een vloer bij LAB21 het is een onbetrouwbaar bedrijf die wegloopt voor zijn verantwoordelijkheid en zijn klanten laat stikken.

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Daan Jongen
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Om te beginnen verkoper Lex: hij smeert je met gladde praatjes een vloer aan zonder daadwerkelijk in te gaan op je zorgen; Amsterdams huis, houten vloer met verloop: “Geen probleem hoor! Geen extra kosten ook.”

Na de aanbetaling is er ineens “een fout gemaakt.” Ja verkeerde prijs gerekend: die gaat nu met €1500 omhoog.

Dan de inspectie! In orde zegt meneer Dick. Maar als de legger dan komt en zegt: op deze vloer kan ik geen pvc leggen en gewoon weggaat begint de bende. “Dat was toch onze verantwoordelijkheid en staat toch echt in de voorwaarden.” Boos de winkel ingelopen; conclusie: dat hadden ze inderdaad moeten zien bij de inspectie. Goh.

Twee weken verder: voor meer dan €2000 vloer laten egaliseren voor de vloer die dus eigenlijk helemaal niet in dit huis kan. Maar ja ons probleem. Terwijl wij dit in 3 dagen geregeld hebben wachten we een maand later nog steeds op een legger. Weken lang bellen we dagelijks 3 keer naar Lab21: “we gaan er echt achteraan” om nooit meer wat te horen.

Ondertussen zo gigantisch veel extra kosten gemaakt met verblijf elders, extra huur opslag spullen en ga zo maar door. Walgelijke partij dit waar je ver van uit de buurt moet blijven. Wij zijn ondertussen juridische stappen aan het voorbereiden.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Eric
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Enige pluspunt is het assortiment: dat is prima/ruim. Voor wat betreft de service van de vestiging in Groningen: zeer slecht/onpersoonlijk/amateuristisch.

Waarom?

Gekozen vloer bleek niet leverbaar (wat we 2 dagen na volledige betaling en 1.5 week voor legdatum kregen te horen). Gelukkig nog een alternatieve vloer kunnen uitkiezen. Op de vraag of hier nog financiële consequenties aan zaten kwam een geruststellend antwoord: nee hoor, dat lossen we eventueel wel op. Dag erna per mail, zonder verdere toelichting, een verzoek om E 300 bij te betalen. In het vervolg is onze klacht hierover genegeerd door de 'verkoper' ter plekke.

Of wel: zolang alles goed gaat is het makkelijk verkopen & adviseren. Maar zodra het aankomt op service of een klacht (goed & duidelijk communiceren) geeft vestiging Groningen van Lab21 geen thuis.... nog niet eerder zo'n amateuristische gang van zaken mee gemaakt.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Nina
(5 van 5 punten)
schreef 8 jaar geleden
recensie

Ik ben erg te spreken over de service van Lab21. In Veenendaal heb ik bij lab21 mijn pvc vloer gekocht. We wilde graag pvc in ons huis hebben, omdat het makkelijk schoon te maken is. Ons huis was alleen niet zo geschikt voor het klik pvc. Gelukkig hadden ze ook een speciale soort met een extra dikke stevige onderlaag. Deze kon gelukkig wel in ons huis gelegd worden. Heb het ook door ze laten leggen. Ze kwamen eerst nog netjes inmeten en een week later gingen ze leggen. Het waren twee aardige jongens, die snel en netjes werken. Helemaal tevreden met het resultaat!!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Marjolein van Stratema
(5 van 5 punten)
schreef 8 jaar geleden
recensie

3 weken echt top geholpen door de showroom in Geldrop, goed geadviseerd door de verkoper daar en uiteindelijk een mooi klik PVC-vloer gehaald van 19,95/m2. Nu ligt de vloer er in en 1 woord: SUPER! Echt wat een service. De vloer mooi op tijd geleverd ook en zelfs ondanks ik 2 keer de leverdatum heb aangepast, lekker flexibel. Zeker aan te raden!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Nico van Spronsen
(1 van 5 punten)
schreef 11 jaar geleden
recensie

Lezer,

Wees bedacht. Zoals bij de meeste bedrijven, komt de ware aard met betrekking tot service en klant gerichtheid pas naar boven als er iets mis is. Ik heb 70 m2 laminaat besteld bij LAB21. Mijn gehele woning op zijn kop. Ik heb dit gedaan met mijn vader (zeer handig) en mijn schoonvader (goed lopend aannemers bedrijf, tientallen laminaat vloeren gelegd.)
De delen van mijn vloer (kliklaminaat), sloten niet op elkaar aan.
Het advies van LAB21; tik het maar aan. Niet te doen.
Vervolgens konden ze een week later iemand sturen die kon komen kijken. Gezien mijn woning op zijn kop stond en mijn kinderen niet in hun kamers konden slapen en niet veilig door mijn woning konden lopen, was dit niet acceptabel.
Het volgende advies was dat ik per pakket moest beoordelen of de delen goed en recht waren. De rechte delen moest ik maar gaan leggen, te beginnen in de kinderkamers. De delen die niet juist waren, zouden een week later (kon echt niet eerder....) bekeken worden en eventueel vervangen worden. Wederom, onaanvaardbaar.
Uiteindelijk kon ik dan mijn geld terug krijgen voor de ongeopende pakketten. Dit betrof ongeveer 60% van mijn bestelling.
Kortom, ik ben 40% van mijn geld kwijt, heb voor meerdere dagen oppas moeten regelen, heb extra vrije dagen op moeten nemen en heb dus uiteindelijk bij een andere winkel een nieuwe vloer gekocht. Die overigens in 1 keer, in 1 dag te leggen was.
Ik vind het een schandalige gang van zaken en dan druk ik mijzelf in de meest nette manier mogelijk uit. Ik ben op geen enkele wijze gesteund, geholpen door LAB21. Ik heb een aantal delen bewaard om aan te kunnen tonen dat er iets mis is met de nieuw geleverde vloer en ga hier uiteraard nog werk van maken. Echter, alle frustratie en moeite die ondervonden is door mij en mijn gezin, is op dit moment niet meer te compenseren.

Ik schrijf dit, om u ervan te behoeden met een dergelijk bedrijf in zee te gaan. Ik hoop dat u niet dezelfde ervaring hoeft te doorstaan als ik.
Pros:Als ze iets willen verkopen, is de klantgerichtheid goed
Negs:Wanneer er iets mankeerd, is de service bijzonder slecht.

3 van 3 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

LAB21
LAB21 schrijft 11 jaar geleden

Geachte heer van Spronsen,

Omdat wij ons niet herkennen in uw beoordeling van onze service, willen wij graag onze kant van het verhaal toelichten.

Donderdag 6 september werd uw laminaat geleverd. Op zaterdag heeft u bij onze showroom te Delft uw klacht kenbaar gemaakt. Ons hoofdkantoor is in het weekend gesloten, maar u klacht is op maandag direct opgepakt . Omdat uw klacht overeen kwam met situaties waarbij bleek dat die aan het leggen (bv de eerste rij was niet 100% recht gelegd) of de ondergrond (niet egaal genoeg) lagen, hebben wij u een advies gegeven over het leggen.

U stond er echter op dat iemand langs kwam om de klacht te bekijken. Wij hebben toen contact opgenomen met een externe legspecialist en gevraagd of hij diezelfde dag nog bij u langs kon gaan. Helaas was dat gezien zijn drukke agenda niet mogelijk, maar hij kon op donderdag nog een gaatje vrijmaken. Dit was dus niet een week later zoals u hier zegt. Wij begrijpen dat u dit gezien uw situatie graag eerder had gezien dan de donderdag, maar dit was helaas niet mogelijk. De reden dat wij voor een externe legspecialist hadden gekozen is dat deze u ter plekke tips voor het leggen had kunnen geven en een onafhankelijk oordeel kon vellen over het laminaat.

Omdat u niet tot de donderdag wilde wachten en wij begrip hebben voor uw persoonlijke situatie, hebben wij uiteindelijk besloten kosteloos de ongeopende pakken laminaat op te halen. Hiervoor hebben wij op 14 september speciaal een wagen naar u laten rijden op onze kosten. Het aankoopbedrag van de ongeopende pakken hebben wij volledig aan u teruggestort.

De ongeopende pakken laminaat zijn inmiddels gecontroleerd en uitgeleverd aan andere klanten. Deze hebben het laminaat probleemloos kunnen leggen, waaruit geconcludeerd kan worden dat uw klacht niet aan de kwaliteit van het laminaat heeft gelegen. Bij laminaat is er sprake van massaproductie, waardoor een kwaliteitsprobleem vrijwel altijd bij de gehele voorraad moet voorkomen. Van dit laminaat hebben wij al meer dan tienduizenden m2 uitgeleverd, welke allemaal probleemloos zijn gelegd.

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met uw aankoop, maar herkennen ons zoals gezegd niet in uw oordeel over de kwaliteit van onze producten en service.

Met vriendelijke groet,

LAB21

Een commentaar toevoegen

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

Populaire onderwerpen voor Lab21.nl

leren leren lab21 rotterdam lab21 laminaat ervaring lab21 laminaat lab21 klachten lab21 ervaringen kortingen computers en technologie

Technische informatie

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::62.148.187.66
Aantal websites:17 - andere websites met dit IP-adres
Taalverdeling:-

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
50%

8 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Middelmatig betrouwbaar 51%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.