U bent hier: Webwiki > krassenberg.nl

Krassenberg.nl - Home - Kras­sen­bergs Ber­ne­dood­les (3.9 van 5 punten)

Ga naar Kras­sen­berg.nl
Bekendheid:
(Rang # 925402)

Taal: Nederlands

Keywords: krassenberg kras tools chihuahua klik verder


Recensies en beoordelingen van Krassenberg.nl

Een totaal van 7 recensies voor Krassenberg.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

3.9 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Kristel O
(5 van 5 punten)
schreef 1 maand geleden
recensie

Zeer tevreden en heel gelukkig met ons Finne, een kerngezond hondje met een lief karakter. Uitermate correcte afhandeling, steeds bereid om je bij te staan met raad

2 van 8 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Logan Maxwel (Krassenberg’s Bernedoodles)
Logan Maxwel (Krassenberg’s .. schrijft 1 week geleden

Bedankt Kristal voor de review. Dit wordt erg gewaardeerd

Een commentaar toevoegen
Sylvie Tersago
(5 van 5 punten)
schreef 1 maand geleden
recensie

Ik begrijp niet waar die negatieve recensies vandaan komen. Wij hebben ons Roxy nu 10 maanden en zijn super tevreden van Krassenberg. De communicatie verliep zeer vlot en alles is zeker correct afgehandeld. Ze staan steeds klaar met goede raad en tips. Ik kan deze kennel zeker aanbevelen!

2 van 7 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Logan Maxwel (Krassenberg’s Bernedoodles)
Logan Maxwel (Krassenberg’s .. schrijft 1 week geleden

Bedankt voor de review

Een commentaar toevoegen
Germa
(5 van 5 punten)
schreef 1 maand geleden
recensie

Tien maanden geleden hebben wij onze Boef gehaald, het contract en informatie is uitstekend .
De kijkdag was goed verzorgd en gezellig
Ook op vragen na ophalen en in de app groep waar ook de mede broertjes en zusjes in zitten wordt snel gereageerd .
Dus ook na het ophalen een fijne backup

3 van 5 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Logan Maxwel (Krassenberg’s Bernedoodles)
Logan Maxwel (Krassenberg’s .. schrijft 1 week geleden

Hoi Germa,

Bedankt voor de review

Een commentaar toevoegen
Frederique Vilders
(1 van 5 punten)
schreef 7 maanden geleden
recensie

Wij raden deze fokker niet aan vanwege vervelende ervaring en zieke pups.

Het zijn zeker prachtige en lieve pups maar aan communicatie schiet het bij deze fokker echt tekort. Ik heb zelfs van meerdere partijen achteraf doorgekregen dat dit lijkt op broodfok.

Onze pup moesten wij met 6,5 week meenemen omdat de moederhond volgens de fokker de pups niet meer accepteerde. Ze kregen al een tijd geen melk meer (liet de moeder niet toe) en de moeder zat apart, binnen in een kennel. Ook kregen wij een vaag verhaal dat de pups ziek waren geweest met 5 weken en dat ze nu weer beter waren. Later werd dit allemaal weer verdraaid.

Na alle goede recensies op Google hadden wij toch vertrouwen en kochten wij onze lieve Pip bij Krassenberg. Hoewel we ontzettend veel van haar houden en blij met haar zijn, deel ik toch graag mijn verhaal, achteraf zou ik namelijk toch voor een andere fokker hebben gekozen.

Na het ophalen van onze pup bleek zij ziek te zijn. Wij hebben meerdere malen om advies gevraagd aan de fokker maar continu werd het afgewimpeld en werd er zelfs gezegd dat wij ons niet zo enorm druk moesten maken en dat we doen aan "micro management" zoals de fokker dat noemde (geen idee wat dit inhoud). Toch hebben we ons gevoel gevolgd waarna er bleek dat zij een behoorlijke blaasontsteking had met alle gevolgen van dien. Ook kregen wij van de dierenarts te horen dat zij ondervoed was en aan de magere kant, wij moesten haar direct bijvoeren.

Pups zijn zeer prijzig en toch heb je dan een hoge verwachting als je kijkt naar gezondheid (ze garanderen dit ook).

Wij hebben direct contact gezocht met Krassenberg maar helaas waren ze niet bepaald meelevend met ons en schoten meteen in de verdediging. Ze maakte ons uit voor slechte honden baasjes, dat we uit waren op geld en kregen direct een mail waarbij ze ons doorverwezen naar hun advocaat. Echter draaide het mij enkel en alleen om de gezondheid van mijn hond en wilde ik alle informatie die er was ophalen om haar zo snel mogelijk te kunnen helpen.

Ze zijn bang voor kritiek blijkt want vervolgens werd ik uit alle Bernedoodle groepen gegooid en zelfs uit de Whatsapp groep waarin Pip haar broertjes en zusjes ook zaten. Later bleek ook dat hier wat pups tussenzaten die ziek waren na het ophalen, fokker gaf ook hier geen reactie op en wimpelde alles af.

Ik ben zeer teleurgesteld, ik stelde juist al mijn vragen aan haar als "specialist" uit onzekerheid en omdat ik de best mogelijke zorg voor onze pup wil dragen.

Ik heb lang nagedacht of ik mijn verhaal zou delen. Toch wil ik u allen behoeden: koop hier je Bernedoodle niet. Het draait hier echt om het geld en niet om de gezondheid van de hondjes. Fabriek Krassenberg zou een betere naam zijn voor deze fokker.

26 van 31 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Anoniem (anders word ik weer bedreigd)
Anoniem (anders word ik .. schrijft 6 maanden geleden

Precies hetzelfde meegemaakt. Blaasontsteking en bij het ophalen werd tussen neus en lip gezegd, dat ze een navelbreuk had. Ook zou ze niet verharen. Blijkt zeker het geval te zijn. Na herhaaldelijk contact zoeken hierover, werden we zelfs bedreigd door Jamie lee. Werden voor alles en nog wat uitgemaakt. Zou hier nooit meer een hond kopen. Zijn @legale” broodfokkers. Ook uit alle groepen en de app groep gegooid door hun. Echt belachelijk. Kunnen niet tegen “kritiek” of vragen die hun niet aanstaan

Een commentaar toevoegen
Frederique
Frederique schrijft 6 maanden geleden

Ja het is echt afschuwelijk. Meerdere mensen uit het nest hebben een zieke pup opgehaald. Zwaar voedingstekort, blaasontstekingen en diarree. Raad deze fokker echt af. Had ook een add op google geplaatst maar helaas keurt Jaimy deze niet goed.

Een commentaar toevoegen
Anoniem
Anoniem schrijft 4 maanden geleden

Ik snap niet dat mensen niet even verder kijken op hun site, KI wat niet meer mag en 2 reuen op 1 teef mag ook niet. Tijd dat er ingegrepen wordt daar.

Een commentaar toevoegen
Logan Maxwel (Krassenbergs Bernedoodles)
Logan Maxwel (Krassenbergs .. schrijft 4 maanden geleden

Beste (andere) Anoniem,

KI mag wel. Er zijn alleen in Nederland sinds kort strengere eisen. Gelukkig! Want er zijn nogal wat rassen die gewoon niet in staat zijn door hun bouw om ook maar op een of andere manier zelfstandig voort te kunnen planten. Die lijnen zijn gewoon met verkeerde bouw doorgefokt.

In Nederland hebben veel rassen een hoge inteelt. Dat is 1 van de redenen dat je ook vaker rasziektes hebt. De Berner Sennen heeft al snel een inteelt percentage van 30%. Poedels vaak onder de 10% (althans, in het buitenland. Al onze poedels zijn import) Onze Bernedoodles hebben dus een nog veel lager verwantschap dan die 10% omdat de poedel en Berner Sennen 0% verwachtschap hebben naar elkaar.
Hier hebben wij het dus over rasverbetering. In Duitsland en België is het dus sowieso geen probleem. Maar ook genoeg dierenartsen die in Nederland onder de juiste voorwaarde van de wet KI mogen toepassen. Als wij zaad inkopen uit het buitenland is het helemaal geen probleem.

Dus ja, zomaar KI mag niet en dat is maar goed ook. Dit betekend dat als fokkers van bepaalde rassen niet naar het buitenland gaan voor KI dat hun fok en ras in Nederland uitsterft.

Last but not least: Sire breeding/2 reuen op 1 teef.
Dit mag gewoon volgens onze strenge wetgeving. Er zijn wel clubs in Nederland die dit niet toestaan. Wij doen dit wel eens als wij nog niet zeker weten of het zaad van een reu al actief is. Dus bij een eerste dekking. Maar ook als we een combinatie in gedachten hadden die de vorige keer niet is aangeslagen kunnen wij uit voorzorg een 2de keuze erop zetten.
Als er dan een nest geboren wordt kunnen wij in sommige gevallen zo al zien wie de vader is. Dit omdat bepaalde kleuren en/of aftekeningen anders gewoon theoretisch niet mogelijk zijn. Maar goed, de natuurwetten wijken soms af van de theorie dus wij testen ALTIJD bij een sired nest wie de vader is. Dit om discussie achteraf te voorkomen.

Een commentaar toevoegen
Logan Maxwel (Krassenberg's Bernedoodles)
Logan Maxwel .. schrijft 1 maand geleden

Beste Frederique,

Blijkbaar is onze eerdere reactie verdwenen.

Wij vinden het jammer dat je onwaarheden aan het verspreiden bent. Indien nodig zullen wij de gehele WhatsApp en mail communicatie openbaar beschikbaar stellen zodat mensen zelf hun conclussie kunnen trekken.

Wij hebben enkel van jullie te horen gekregen dat jullie pup ziek was weken nadat jullie Pip bij ons hebben opgehaald. De toon van jou over de telefoon was niet bepaald vriendelijk en je partner dreigde in zijn mail direct met een rechtzaak terwijl wij uit coulance bereid waren te kijken naar de kosten.
Toen wij jullie doorverwezen naar onze advocaat omdat wij geen zin hadden in de respectloze manier van communiceren en dreigen met een rechtzaak en boetes tegenover ons begonnen jullie ineens lief te doen.
Jullie hebben alle bewijslast naar ons gestuurd wat gek genoeg enkel tegen jullie sprak. Van jullie eigen dierenarts had wij, van jullie ontvangen, het verslag van de 9 en 12 weken enting waarin gesteld werd dat Pip gezond was.
Wij hadden jullie dan ook verweten als er eerdere zorgen waren rondom Pip dat jullie dat niet bij een check bij de dierenarts dat hebben uitgesproken met alle gevolgen nu van dien. Jullie wezen alleen naar ons.
In onze ogen leek het alsof het jullie enkel om geld ging. Ons verzoek was om eerst te focussen op de zorg en daarna de kosten door te sturen zodat wij konden zien hoe en wat een passende oplossing was. Blind iets toezeggen is gewoon niet logisch. Jij bleef over de telefoon tegen mij maar herhalen dat het niet om geld ging maar bleef maar vragen om een vergoeding... uit principe...

In jullie mails naar het dreigement, waarin jullie weer vriendelijk probeerde te zijn, stuurde jullie ook de kosten die gemaakt waren. Het ging om slechts tientallen euros. Al was het een paar honderd geweest hadden wij daar waarschijnlijk geen punt van gemaakt. Uiteraard is dit speculatie. Maar een paar tientjes was echt geen punt! Wij waren echt met stomheid geslagen hoe mensen zich zo konden opwinden en negatief opstellen om een paar tientjes. Je vriend was duidelijk genoeg dat jullie in de vastgoed genoeg verdiende dus het ging echt niet om krap aan kas zitten waardoor de behandeling van Pip in het geding zou komen. Het was echt onredelijk.

Enige dat wij dachten is: Welke signalen hebben wij gemist? Deze mensen hadden wij nooit een pup willen verkopen.

Wij hadden aangeboden Pip terug te nemen maar dat wouden jullie helaas niet. Wij hadden haar graag herplaatst.

Het was jouw verjaardag en het zou zo leuk zijn als je dan direct je pup mee kon nemen. We hadden duidelijk NEE moeten zeggen. Dat is onze fout geweest. En voor de duidelijkheid, jullie hadden ons niet gepushed, maar Pip deed het gewoon goed dus wij zagen geen probleem om Pip 2 dagen eerder weg te laten gaan. 10 augustus heb je Pip gehaald en mocht officieel 12 augustus weg. Scheelde jullie zoveel reistijd. Niet dat het ons uitmaakte, de rest van het nest ging pas de 12de weg of later. 1 pup meer of meer rond huppelend was geen probleem geweest.

Maar goed, sommige mensen willen niet hun eigen fouten inzien. De meeste mensen met wie wij ruzie krijgen zijn de mensen die wij aanspreken op slechte zorg. Jij bevestigd dit helaas weer.

Wij wensen Pip het beste.

Iedereen die de feiten wil zien kan dat uiteraard bij ons inzien. Wij hebben alle WhatsApp en mail berichten in dossier klaarliggen voor inzagen. Kan iedereen zelf zijn oordeel vellen over deze, in onze ogen, onjuiste review.

Een commentaar toevoegen
Frederique Vilders
Frederique Vilders schrijft 3 weken geleden

Beste lezer,

Omdat ik de discussie met de fokker niet langer aan wil gaan en de dreigingen voor juridische stappen via de mail zat ben, zal ik op bovenstaand niet openbaar reageren.

Bent u van plan een Bernedoodle aan te schaffen en heeft u vragen over mijn ervaringen met deze fokker dan beantwoord ik deze graag.

Ik ben te bereiken via mijn mail [email protected].

Met vriendelijke groet,

Frederique Vilders

Een commentaar toevoegen
Logan Maxwel
Logan Maxwel schrijft 1 week geleden

Hoi Frederique,

Bedankt dat je ons verzoek tot reviews beperkt tot de daarvoor gecreëerde plekken. Iedereen mag zijn mening hebben maar random onder andere fokkers foto’s negatieve informatie posten over ons ging wat ver. Ook omdat hierdoor een andere fokker onterecht benadeeld werd ging ons dat echt te ver. Mensen kunnen via jouw inderdaad jouw kant van het verhaal halen en als ze willen bij ons (contact gegevens op onze site). Aan hun om dan zelf een oordeel te maken over de hele situatie.

Laten wij nu dan deze online discussie afsluiten. Denk dat iedereen onze standpunten inmiddels wel begrepen hebben.

Een commentaar toevoegen
Grietje en Arnies van den Berg
(5 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Wij kunnen ons totaal niet vinden in de negatieve reacties. Wij hebben nu sinds 9 maanden een bernerdoodle, super lief en gezond hondje. Zijn vanaf eerste contact tot nu zeer goed en vriendelijk behandeld en te woord gestaan.
Wij zijn twee keer op visite geweest voor wij Job (naam hondje) kregen en alles zag er erg verzorgd en netjes uit, alle andere honden die er waren, zagen er erg verzorgd uit en waren allen lief en rustig, dat ze fokker zijn en daardoor er wellicht geld aan verdienen is normaal. Wij zijn in iedergeval zeer tevreden en er blij met onze Job, en kunnen deze mensen als fokker zeker aanraden.
Moeder en pups worden erg liefdevol behandeld

8 van 12 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Logan Maxwel (Krassenbergs Bernedoodles)
Logan Maxwel (Krassenbergs .. schrijft 4 maanden geleden

Super blij om te horen dat jullie de ervaring hebben die wij hopen te bieden. Helaas lukt het niet altijd om iedereen happy te krijgen. Soms zit het gewoon tegen ook al willen beide partijen het beste. Hopelijk genieten jullie nog jaren van Job en blijven jullie af en toe een foto sturen zodat wij hem zien opgroeien en oud worden!

Een commentaar toevoegen
Jamie Lee Steinvoort
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Fokker waar ik vraagtekens bij zet, lijkt me een broodfokker. Aan de lopende band meerdere nesten tegelijk. Liggen zogenaamd in huis, maar wel in een apart kamertje. Andere honden kun je niet zien, maar je hoort ze wel in een grote schuur op het terein.
Hoor verhalen over zieke hondjes die worden meegegeven....

3 van 10 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

anoniem
anoniem schrijft 2 jaar geleden

Jamie Lee Steinvoort...ik begrijp deze review niet zo goed...jij bent toch zelf deze fokker??

Een commentaar toevoegen
Jamie Lee Steinvoort
Jamie Lee Steinvoort schrijft 2 jaar geleden

Wel grappig dat iemand uit mijn naam negatief over mij praat.

Een commentaar toevoegen
Monique
(5 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Hallo,ik heb vandaag voor het eerst contact gelegd met Krassenberg Bernedoodles,kreeg netjes antwoord en bevestiging van mijn inschrijving.

Vriendelijke mensen met Bere mooie Honden!!!

Nu wachten tot de dag dat wij een beertje mogen verwelkomen.

4 van 6 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Anoniem
Anoniem schrijft 2 jaar geleden

Pas maar op is een veredelde broodfokker die zieke dieren meegeeft. Hebben doorlopend meerdere nesten van verschillende rassen. Als je het erf oploopt hoor je in een oude schuur nog veel meer honden blaffen. Als je kritische vragen stelt en je aangeeft dat je een zieke pup hebt gekocht zijn ze niet meer zo vriendelijk en correct. Ontderteken ook niet met mijn echte naam, heb al meer dan genoeg bedreigingen van ze ontvangen en ik ben niet de enige. We zijn ons nu aan het verzamelen en willen een groep starten om deze broodfokker te stoppen.

Een commentaar toevoegen
M.J. Vijge
M.J. Vijge schrijft 2 jaar geleden

Helemaal mee eens, ze zijn niet te vertrouwen onze hond een Amerikaanse Bulldog had ED en HD en artrose. Hij was niet de enige pup uit dat nest zijn broertje had zelfs Spondylose.
Nadat we hun op de hoogte hadden gesteld waren ze niet zo vriendelijk meer, met de moederhond hebben ze hierna nog een nestje gefokt. Zeer onverantwoord, sindsdien hebben ze met meerdere rassen gefokt, waarom zou je overgaan op een ander ras, als je een betrouwbare fokker bent.

Een commentaar toevoegen
Anoniem
Anoniem schrijft 2 jaar geleden

Ik ben het helemaal met je eens. Het zijn broodfokkers. Hebben meerdere nestjes tegelijk. Geld verdienen gaat boven het welzijn van de hondjes. Voorafgaand aan de koop zijn ze supervriendelijk. Bij kritische vragen ben je lastig.

Een commentaar toevoegen
Jamie Lee Steinvoort
Jamie Lee Steinvoort schrijft 2 jaar geleden

Bedankt Monique voor jouw reactie. Kopers weten hoe het zit. Ook als ze op onze opendag zijn geweest. Tijdens bezoek hebben wij onze ander honden in huis niet bij alle visite. Ook hebben wij nog wel eens een hond voor de oppas omdat een koper of gastgezin het liever bij ons brengt dan bij een onbekende kennel. Op onze vorige locatie hadden we daar ook de ruimte voor. We hebben inderdaad meerdere honden. Maar niet meer dan 5 aan huis. De rest zit in gastgezinnen voor optimale zorg en aandacht.
Ja, wij verdienen onze boterham ermee en hoeven niet een zwangere teef alleen te laten voor werk tijdens een onverwacht vervroegde bevalling. Ook kunnen wij financieel het aan om alle medische zorg te bieden die nodig is en doen wij zelfs honden uit ons fokprogramma ondanks dat de dierenarts ze goed keurt maar wij soms een net iets hogere norm hebben. Fokken is iets wat je bewust doet dus heel goed moet nadenken voor je wat doet. We willen zover het in onze macht ligt goed doen. Soms gaat er wat mis. De natuur is soms hard.
Oorspronkelijk was mijn moeder een Amerikaanse Bulldog fokker. Hier zijn wij mee gestopt omdat er teveel slecht fokkers waren. Zowel broodfokkers (zowel in kwade als goede zin) als gelegenheids- en hobbynestjes. De enige manier om op onze schaal te kunnen fokker is door kwaliteit te fokken. Anders waren wij allang niet meer in 'bedrijf'. Over de hele wereld willen momenteel mensen onze pups hebben. We hebben dan ook heel lang met heel veel kosten gewerkt naar de kwaliteit die we nu hebben. En we willen nog verder. We kunnen steeds meer ziektes testen en weten steeds beter hoe het ver-erft. We blijven studies volgen en verdiepen ons dagelijks in de genetica. Want ja, dit is ons werk. Dit is hoe wij ons brood verdienen.

Wij hopen dat er meer fokkers komen die dit zo mooi kunnen doen als ons. Wij weten hoe moeilijk het is om te fokken naast een baan. Hoe moeilijk het is als je maar 1 a 2 honden hebt en die ziek wordt je je fok instort. Hoe verleidelijk het kan zijn om dan toch een nestje te doen dat niet gezond is...
Gelukkig hoeven wij dat niet en doen wij dat niet.

Wij hopen dat de negatieve broodfok (lees: puppyfabrieken) snel stoppen.

In de tussentijd proberen wij bevriende fokkers te helpen en helpen ze ons. Samen kunnen we werken aan gezonden honden en niet door gefokte idiote rasstandaarden. Begrijp mij niet verkeerd, niet alle rassen zijn fout. Maar diversiteit in DNA is van belang en niet fokken met ongezonde honden.

Zijn al onze honden gezond? Zover wij kunnen ontdekken wel. Maar ieder jaar is er meer op basis van DNA te ontdekken. Wij testen onze honden op (inmiddels) 190 ziektes (2 jaar terug kon niet meer dan 170 ) waar andere goede fokkers vaak maar op max 10 veel voorkomende ziektes testen. Maar niets is garantie. Het is en blijft de natuur.

Maar mocht je nog steeds geen goed gevoel hebben. Zoek gerust naar een andere fokker. Vast iemand met wie je wel een klik hebt. Wij hebben ook niet met iedereen een klik en wijzen soms ook kopers af. Dat maakt de koper nog niet een slechte honden eigenaar... dat spreekt enkel van ons gevoel. Jammer dat mensen een slecht gevoel hebben gehad en zelfs vanuit onze naam reageren. Wellicht dat ze boos waren op een afwijzing van ons. Wie weet...

Een commentaar toevoegen
Jamie Lee Steinvoort
Jamie Lee Steinvoort schrijft 2 jaar geleden

M.J.Vijge,

Neem aub contact met ons op. Wij zijn erg benieuwd! Wij fokken al JAREN geen bulldogs meer en ons staat hier niets van bij. Wellicht een fokker die een hond heeft gebruikt die uit onze lijn komt? Maar zover wij weten niet een pup van onszelf. Maar we weten wel dat honden uit onze oorspronkelijke lijn nog steeds rond gaan. Helaas door sommige dus echt verpest met de neus.

Een commentaar toevoegen
Anoniem anders word ik weer bedreigd
Anoniem anders word ik weer .. schrijft 6 maanden geleden

Nu vriendelijk antwoorden, maar Prive bedreig je mensen en scheldt je ze uit!!!! Vreselijk

Een commentaar toevoegen
Logan Maxwel
Logan Maxwel schrijft 4 maanden geleden

Beste Anoniem,

Dit schreef je ook bij een andere reactie. Wij hebben geen idee wie u bent. Neem alstublieft contact met ons op. Als u bang bent voor Jamie kunt u ook mij rechtstreeks contacten op mijn zakelijk nummer van mijn school 0850033777 (WhatsApp'n kan ook op dit nummer) Met mijn vechtsport skill bescherm ik u ook tegen mijn vrouw ;)

Een commentaar toevoegen

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

(c) Krassenberg.nl

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Verwachte Bernedoodles, Geboren en In Memoriam. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Krassenberg.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Ver­wachte Ber­ne­dood­les /cate­gory/ver­wachte_ber­ne­dood­les/
2. Gebo­ren /cate­gory/gebo­ren/
3. In memo­riam /in-memo­riam/
4. Wat is een Ber­ne­dood­le? /ras/
5. Reser­ve­ren /reser­ve­ren/
6. Reser­veringsfor­mu­lier /reser­veringsfor­mu­lier/
7. Ver­zeke­ring /ver­zeke­ring/
8. Ber­ne­dood­les /cate­gory/onze-honden/
9. Poe­dels /cate­gory/onze-honden/poe­dels/
10. Gastge­zin /gastge­zin/

Populaire onderwerpen voor Krassenberg.nl

www.rattery-teamscorpion.nl labradoodle zutphen krassenberg ervaringen krassenberg doodles kitty krassenberg zutphen http//www.krassenberg.nl berner doodle zutphen krassenberg

Technische informatie

Er wordt een groot aantal websites op deze webserver gehost. De eigenaar gebruikt deze webserver voor veel hostingklanten. In totaal worden minstens 8308 websites gehost. De taal van de websites is overwegend Nederlands. Een heel enkele website op deze webserver is niet geschikt voor jongeren.

Een Apache-webserver host de websites van Krassenberg.nl. Voor het beheren van de inhoud wordt het Content Management System (CMS) WordPress gebruikt. Voor het opmaken van de inhoud wordt de meest recente standaard HTML 5 gebruikt. Het indexeren en bezoeken van hyperlinks op de website wordt expliciet toegestaan in de robots.txt.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::34.249.138.199
Aantal websites:over 100 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Actieplek.nl (een beetje bekend), Addisco.nl (een beetje bekend), Achilles29.nl (een beetje bekend)
Websites voor volwassenen:2% van de website is alleen voor volwassenen
Taalverdeling:69% van de websites is Nederlands, 3% van de websites is Engels

Technische informatie over de technologie van de website

Webserversoftware: Apache
Cms-Software:WordPress
Laadtijd: 3 seconden (langzamer dan 99 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Robot-informatie:index, follow, max-image-preview:large, max-snippet:-1, max-video-preview:-1
Bestandsgrootte:65.72 KB (260 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
73%

7 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Betrouwbaar 90%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Mvonederland.nl - MVO Ne­der­land | De bewe­ging van on­der­ne­mers in de ..

  • Leejoo.nl - Lee­joo.nl, maak van je site een Suc6

  • Startbewijs.nl - Startbe­wijs.nl | Eerstek­las links

  • Kaartje2go.nl - Kaar­ten ma­ken on­li­ne en je kaartje stu­ren | Kaartje2go

  • Hpdetijd.nl - Homepa­ge - HP/De Tijd