U bent hier: Webwiki > invorderingsbedrijf.nl

Invorderingsbedrijf.nl - Incassobureau No Cure No Pay | 95% slagingskans | Invorderingsbedrijf (1.3 van 5 punten)

Ga naar Invorderingsbedrijf.nl
Bekendheid:
(Rang # 5646)

Taal: Nederlands

Incassobureau No Cure No Pay Invorderingsbedrijf zorgt ervoor dat uw klanten openstaande facturen betalen. Géén succes = géén kosten #Tip

Keywords: invorderingsbedrijf incassobureau cure pay incasso klanten


Recensies en beoordelingen van Invorderingsbedrijf.nl

Een totaal van 12 recensies voor Invorderingsbedrijf.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1.3 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Cool Blue
(1 van 5 punten)
schreef 10 maanden geleden
recensie

STAY AWAY FROM INVORDERINGSBEDRIJF! They do not listen to their customers, nor do they consider any privacy or ethics. They just go for easy money and they will only consider the benefits for themselves at the cost of their customer. Once there is a problem with your invordering, you will get NON-answers from the same person impersonating to be another person and they will not address your concerns, except for their own, which is their commission. Naturally is "Invorderingsbedrijf" GEEN LID van NVI.
Criminals!!! Gangsters!!!

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
FD
(1 van 5 punten)
schreef 5 jaar geleden
recensie

Ga niet in zee met het “Invorderingsbedrijf” dit bedrijf heeft vestigingen in Den Haag en Amsterdam,Groningen en Rotterdam.
Dit bedrijf is ook geen lid van de NVI (Nederlandse vereniging van Gecertificeerde Incasso-Ondernemingen)
Als bedrijf hebben wij ze benaderd voor het innen van betalingen in Israël. Wij hebben aangegeven dat het 2 complexe zaken betrof maar volgens het invorderingsbedrijf was het geen enkel probleem en heeft hun juridische afdeling de opdracht goedgekeurd.
Na betaling van € 600,00 gingen ze op 22 jan. aan de slag!
Na een maand geprobeerd om contact op te nemen.
Tot onze verbazing is er niets gedaan en kregen wij geen contact met degene die onze zaak in handen had genomen.
Het gehele dossier hebben wij naar ze opgestuurd maar dat wordt schijnbaar niet gelezen.
Gevolg;
-Correspondentie in het Nederlands i.p.v. in het Engels
-Verkeerde bedragen vermeld
-Correspondentie verstuurd naar een verkeerd adres
-Correspondentie verstuurd naar een verkeerd mailadres

Verschillende keren de fouten aangegeven, maar de communicatie is moeilijk.
Er worden ook geen conceptbrieven verstuurd ter controle en als je te veel gaat bellen moet je het uurtarief gaan betalen!.


Wij hebben het vertrouwen op 1 maart na 27 dagen in ze opgezegd en verzocht vanwege de wanprestatie de € 600,00 te retourneren, dan maken ze de fout om hun interne communicatie naar ons op te sturen, daarin staat het volgende;
-Afschrijven is zonde
-Geen credit, zeker niet met iemand die hiermee zit te dreigen
-We laten ons niet chanteren
-het is nooit goed en alles moet gratis verholpen worden

Dus mensen denk goed, trap niet in de mooie sales praatjes van ze. Je kunt nergens terecht met je klacht dus neem een bedrijf wat lid is van de NVI.

13 van 14 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Marjo
(1 van 5 punten)
schreef 5 jaar geleden
recensie

Dit bedrijf gebruikt de opdrachtgever als melkkoe. Mijn advies is om nooit gebruik te maken van de diensten van dit bedrijf.

15 van 16 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Jacques V.
(1 van 5 punten)
schreef 5 jaar geleden
recensie

De woorden feedback, klantvriendelijk en betrouwbaar kent het Invorderingsbedrijf niet. Fatsoen trouwens ook niet.

Wat ze wel kennen is binnenhalen, mooie praatjes cq holle frasen. No cure, no pay wordt Pay. Vaak meer dan de eigenlijke vordering. Alles voorschieten en per omgaande betalen graag.

Op jouw vragen om inzicht in de correspondentie wordt niet per omgaande gereageerd. Of eigenlijk helemaal niet. Niettemin verwachten ze van de klant wel dat deze reageert en gewoon betaalt; zonder duidelijk bewijs! Absurd bedrijf!

Mail, telefoon; klant wordt stelselmatig afgescheept. Maar wel opgescheept met een rits facturen. En aanmaningen of zelfs gedreigd met juridische stappen als men niet slaafs alles betaalt en voor zoete koek slikt.

Ondanks de vele gelijkluidende verhalen op internet kan dit bedrijf (met zgn nevenvestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Groningen - op papier dan) gewoon blijven doorgaan.

Ze zorgen er gewoon voor dat er weer een paar positieve recensies bovenaan staan :(

16 van 17 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Janse
(5 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

Hebben voor mij een vordering helemal binnen gehaalt echt blij mee

0 van 13 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Y. Van ark
(1 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

lachwekkende organisatie. Bewijsstukken onybreken en zijn via de telefoon niet te bereiken.

12 van 13 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Jacques V.
Jacques V. schrijft 5 jaar geleden

Die bewijzen ontbreken omdat ze er niet zijn; als je per toeval je debiteur spreekt blijkt dat die acties die men factureert, helemaal niet zijn uitgevoerd.

Een commentaar toevoegen
J.A.N.
(1 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

Bovenstaande berichten zijn zéér herkenbaar. Als organisatie hebben wij ons laten verleiden om met Invorderingsbedrijf BV in zee te gaan. Dit op basis van hun website en de door hen gegeven toelichting. Helaas blijken de mooie woorden in de praktijk anders uit te pakken. Wanneer een debiteur in het minnelijke traject uiteindelijk de hoofdsom betaald, worden de incassokosten bij de opdrachtgever in rekening gebracht. Wanneer het minnelijke traject niet slaagt, dan wordt (ongeacht of de kosten opwegen tegen de baten) het gerechtelijke traject ingegaan. Geen overleg vooraf over de verhaalbaarheid van de te maken kosten, daar deze naar hun zeggen volledig voor rekening van debiteur komen. Als klant dien je deze wel even voor te schieten omdat Invorderingsbedrijf BV die anders niet kan vorderen in de gerechtelijke procedure. Al met al wordt voor een incassobedrag van ca 60 euro ongeveer duizend euro aan kosten gemaakt, die deels of geheel blijvend voor rekening van opdrachtgever komen. Als klant is het verstandiger en goedkoper om vorderingen af te boeken dan het inschakelen van Invorderingsbedrijf BV en af te gaan op hun beloftes/toezeggingen. De communicatie met Invorderingsbedrijf BV is ver beneden peil en bestaat wanneer het plaatsvind uit niet inhoudelijke dooddoeners.

​Het wordt tijd dat de schade berokkende praktijken van Invorderingsbedrijf BV een halt worden toegeroepen. Mogelijk dat gedupeerden samen een collectief kunnen vormen om dit te bereiken.

18 van 18 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

R.K.
R.K. schrijft 6 jaar geleden

Reviews van ontevreden klanten op Trustpilot over Invorderingsbedrijf worden met dreigementen en ontkenningen benaderd. Deze intimidatie maakt dat klanten zich terugtrekken omdat ze geen zin meer hebben in de mogelijke ellende.
Invorderingsbedrijf wil alleen positieve reviews en laat daarom haar medewerkers een positieve beoordelingen over hun werkgever op het internet zetten. Zoals o.a. Leung en Huisman hebben gedaan.
Disproportionele facturen en schenden van haar zorgplicht is één van de belangrijkste kenmerken van dit bedrijf. Alleen hun inkomen telt, daarom wordt bewust en zonder vooraankondiging op een haalbaar of niet haalbaar gerechtelijk traject aangestuurd. De website is dan ook zeer bewust vaag en onoverzichtelijk gehouden. Vragen worden niet of ontwijkend beantwoord. Administratief is dit bedrijf onzorgvuldig hetgeen bijdraagt om snel in de gerechtelijke fase te kunnen komen. De te produceren stukken eenvoudig van aard, de prijs daarentegen niet. In gesprek gaan met hun lukt nauwelijks of niet. Wanneer zij merken dat hun klant niet alles zonder meer accepteert, komen allerlei coulance-regelingen te voorschijn. Dit al of niet gekoppeld aan een vaststellingsovereenkomst om die klant het zwijgen op te leggen. Moneyfirst en Invorderingsbedrijf zijn aan elkaar gelieerd en worden geleid door gewetenloze snelle jongens. Wanneer de overheid aan deze praktijken niets kan of wil doen, dan kan een groot collectief mogelijk wel wat uitrichten.

Een commentaar toevoegen
Bleeker
(1 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

6 maanden geleden een dossier aangeleverd, tot op heden heeft het ons alleen maar geld gekost, ondanks onze bewijsstukken over onze debiteur hebben zij tot op heden niets voor ons betekent. Op mails en telefoontjes wordt niet gereageerd maar ze blijven wel dreigen dat wij hun dienen te betalen! Verschrikkelijk bedrijf!

13 van 13 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Jacques V.
Jacques V. schrijft 5 jaar geleden

Ben wel benieuwd hoe uw situatie nu na een jaar is...overigens het niet reageren maar wel moeten betalen, lees je echt overal. Dat is hun handelsmerk...helaas. Onbegrijpelijk dat ze hiermee door kunnen (konden) gaan...

Een commentaar toevoegen
H. Van B
(1 van 5 punten)
schreef 7 jaar geleden
recensie

Zeer ontevreden! Van de aangeboden dossier hebben ze er slechts 2 kunnen incasseren. En ik heb al 3 jaar een abonnement!
Daarbij reageren ze 9 Vd 10 x niet op mijn mails. Ik had mijn abonnement opgezegd, uiteindelijk kreeg ik vrolijk de factuur voor het verlengen van het abonnement. Zij geven aan de opzegging nooit ontvangen te hebben

16 van 16 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Dusan M.
(1 van 5 punten)
schreef 7 jaar geleden
recensie

Bedrijf in kwestie, laat heel lang niet van zich horen en wanneer ik er dan naar toe bel wordt ik ronduit onbeschoft te woord gestaan. Ik heb een vordering op een klant en ik heb inmiddels de rechtszaak gewonnen, maar nu 10 maanden later nog steeds mijn geld niet en zijn er nog steeds geen acties door hun ondernomen. Ik heb er naar toe gebeld en ze weigeren mij inzicht te geven, bovendien weigeren ze te zeggen welke deurwaarder ermee aan de slag gaat. Ondanks alles heb ik al ongeveer 1500 moeten betalen aan hun en nu ik de zaak wil overdragen aan een kundig persoon willen ze mij voor extra kosten aansprakelijk stellen. De gesprekken met het invorderingsbedrijf heb ik opgenomen gelukkig, want dit gedrag kan niet!

14 van 14 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
E.I.H
(1 van 5 punten)
schreef 8 jaar geleden
recensie

Geen no cure no pay, als de debiteur in kwestie zich niet laat intimideren door het invorderingsbedrijf, komen alle kosten voor uw rekening. Dossierkosten, rechterlijke kosten en voorschotten mag U allemaal eerst betalen en dan maar hopen dat de rechter uw debiteur niet in het gelijk stelt.
Zo ja, dan bent U nat en zo Nee dan bent U minder nat!
No Cure No Pay betekent iets anders!

14 van 14 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Salonnext
(1 van 5 punten)
schreef 8 jaar geleden
recensie

Zeer slecht no cure no pay is slechts een slogan die niet waar wordt gemaakt wordt de rekening niet op u wanbetaler verhaald dan proberen ze de kosten van 15% op u te verhalen staat niet op website maar wel in de kleine hele kleine lettertjes

12 van 12 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

(c) Invorderingsbedrijf.nl

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Incasso, Incasso Op Maat en Incasso No Cure No Pay. Invorderingsbedrijf.nl heeft een weblog op het adres: https://www.invorderingsbedrijf.nl/blog/ - Bezoek de blogpagina
Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Invorderingsbedrijf.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. In­cas­so /in­cas­sobu­reau-in­schake­len/
2. In­cas­so op maat /in­cas­so-op-maat/
3. In­cas­so No Cure No Pay /in­cas­so-no-cure-no-pay/
4. Dag­vaar­ding /dag­vaar­ding/
5. Gerechte­lij­ke in­cas­so /gerechte­lij­ke-in­cas­so/
6. Huu­rin­cas­so /huu­rin­cas­so/
7. Bes­lagleg­ging /bes­lagleg­ging/
8. In­cas­so aan­meldfor­mu­lier /in­cas­so/in­cas­so-aan­meldfor­mu­lier/
9. In­cas­so in­ter­natio­naal /in­cas­so-in­ter­natio­naal/
10. Overi­ge diensten /infor­ma­tie/

Wetenswaardigheden over Invorderingsbedrijf.nl: Door de toenemende digitalisering is het tegenwoordig mogelijk om online te betalen. Dit kan onder andere met iDEAL, met PayPal en met een creditcard. meer lezen

Populaire onderwerpen voor Invorderingsbedrijf.nl

reviews het invorderingsbedrijf rechten invorderingsbedrijf recencies invorderingsbedrijf juridisch engels invorderingsbedrijf recensie invorderingsbedrijf den haag slecht invorderingsbedrijf den haag review groene lening simulatie Het Invorderingsbedrijf

Technische informatie

Deze webserver host enkele andere websites waarvan de meerderheid Engels is.

Als Content Management System (CMS) wordt de software WordPress gebruikt. De HTML-pagina's zijn opgemaakt volgens de nieuwste standaard HTML 5. Op de website staat expliciet vermeld dat het indexeren van de website door zoekmachines en het bezoeken van hyperlinks door bots toegestaan is.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::104.26.6.123
Aantal websites:4 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Invorderingsbedrijf.nl (goed bekend), Manufacturingindonesia.com (enigszins bekend), Spotonwifi.com (enigszins bekend)
Taalverdeling:75% van de websites is Engels, 25% van de websites is Nederlands

Technische informatie over de technologie van de website

Webserversoftware: cloudflare
Cms-Software:WordPress
Laadtijd: 0.22 seconden (sneller dan 88 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Robot-informatie:follow, index, max-snippet:-1, max-video-preview:-1, max-image-preview:large
Bestandsgrootte:1041.79 KB (1129 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
8%

12 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 4%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Incassobureau-kiezen.nl - In­cas­sobu­reau ver­ge­lij­ken?

  • Medicas.net - Medi­cas | No Cure No Pay In­cas­sobu­reau

  • Saleswizard.nl - On­li­ne Mar­ke­ting Bu­reau Sales­wi­zard | Voor SEO, SEA en ..

  • Allroundincasso.nl - Allround In­cas­so - In­cas­sobu­reau No Cure No Pay en ..

  • Tradetracker.com - TradeT­ra­cker.com UK | Affilia­te Mar­ke­ting | ..