Grebbehof.nl - Dierencremato­rium en die­ren­beg­raafplaats De Grebbehof (1 van 5 punten)

Ga naar Greb­be­hof.nl
Bekendheid:

Taal: Nederlands

Dierencrematorium en dierenbegraafplaats De Grebbehof in Rhenen met veel liefde en respect zorgen wij voor de uitvaart van uw geliefde huisdier.

Keywords: Dierencrematorium Dierenbegraafplaats Crematorium Crematoria Dierenarts Huisdier Begraafplaats Begraven Uitvaart Rhenen Utrecht Hond Kat Poes Crematie Dieren Kattenpension Inslapen Dierenpension Kattenzorg Dierenverzorging Dierenasiel Dierenartse


Recensies en beoordelingen van Grebbehof.nl

Een totaal van 4 recensies voor Grebbehof.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Sylvia Hendriksen
(1 van 5 punten)
schreef 3 weken geleden
recensie

Sinds 2005 heb ik al mijn honden en logeerhonden (in totaal 14) in de Grebbehof laten cremeren. Ik was altijd heel erg tevreden over de benadering van de mensen die het bedrijf runden (Rita en Hennie). Later was dat Yvette. Vooral Rita en Hennie hadden empathie en compassie met mij als verdrietige eigenaar.
Voor mijn laatste hondje (Lizzie) maakte ik een telefonische afspraak om haar op 29/11/2022 te brengen om individueel gecremeerd te worden. Ik heb verder geen vragen gesteld omdat ik automatisch aannam dat ik haar een dag later weer mocht ophalen (zo is dat bij alle honden geweest!), want geen dag zonder elkaar in al die jaren. Ze is 16 jaar en op de dag af 5 maanden geworden.
Helaas was dat nu niet meer het geval, ik heb haar op dinsdag gebracht en mocht haar pas 8 dagen later op dinsdag 6 december weer ophalen, want zo zei de absoluut kille en compassieloze dame aan de balie, ze hadden het zo druk met wel 300-400 "beesten" in de week en daar kwam veel administratie bij kijken???
Maar ze zou mij bellen als het eerder kon. Dus ik belde donderdag 1/12 zelf of ik haar al op mocht halen. Maar helaas de kille, empathieloze dame gaf me geen toestemming, dinsdag de 6de en niet eerder!! Ik kreeg er bijna ruzie om met haar.
Dus dinsdag de 6de heb ik mijn meisje weer opgehaald.
De kosten voor de individuele crematie bedroegen €237,50, ze woog net geen 10 kilo. De duurste individuele crematie volgens internet. Na wat speurwerk zag ik dat de zaak enkele jaren geleden was overgenomen door....Anicura!! Dezelfde "firma" die ook dierenartsenpraktijken overneemt en schrikbarend hoge prijzen voor behandelingen vraagt!
Het crematorium was verrammezakt, de afscheidsruimte vies en onverzorgd. Jarenlang is er geen onderhoud gepleegd. Aan de buitenkant LIJKT het nog steeds heel wat. Eerlijk gezegd wilde ik haar meteen weer mee naar huis nemen toen ik in die afscheidsruimte zat, maar dat durfde ik niet, want waar en voor hoe lang leg je een dood hondje neer op een appartement?
Maar het allerergste vind ik dat ik 8 dagen op de as van mijn hondje moest wachten en dat elke suggestie mijnerzijds van tafel geveegd werd.
Ik vind mezelf te oud voor een nieuw hondje, dus ik hoef er nooit meer een hiernaartoe te brengen en zal ook iedereen vertellen hoe het er nu aan toegaat: schandalig!!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Roely
(1 van 5 punten)
schreef 4 maanden geleden
recensie

Ben zeer teleurgesteld en verdrietig. Weet totaal niet waar of wat er met onze kat is gebeurd. Wat ik alleen weet dat hij afgeleverd is. Maar of hij daar aangekomen is of al gecremeerd weet niks. Hele slechte zaak dit waar je al zo verdrietig bent vanwege het verlies .

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Yvonne Olie
(1 van 5 punten)
schreef 9 maanden geleden
recensie

Mijn lieve kat Karel moeten laten inslapen. En de grebbehof gebeld voor afspraak crematie. Ik heb al 5 katten laten cremeren daar. 4 bij toen nog de vorige eigenaar , met altijd een aansluitende crematie. Dit ging altijd naar tevredenheid en zeer respectvol! Vorig jaar Sammie hier bij de nieuwe eigenaar tijdens de corona tijd laten cremeren. Daar kon toen geen aansluitende crematie door alle maatregelen. Vond ik heel erg maar het kon niet anders! Nu kon met Karel ook geen aansluitende crematie door personeelstekort! Dat vond ik weer een heel naar idee om hem dan achter te moeten laten zonder erbij te kunnen zijn! Andere dag weer gevraagd of het echt niet kon? Toen werd er gezegd dat het wettelijk niet mocht dat er iemand zich begaf in de ruimte van de oven! Jullie adverteren ermee op jullie website!!!! Gevraagd of ik alleen maar in de deuropening mocht kijken? Nee ook niet! Of dat ze mij bijvoorbeeld een half uur vantevoren konden bellen , dat ik Karel dan zou brengen. Dan hoefde ik hem niet achter te laten zonder dat ik wist wanneer het gebeuren zou! Nee mocht ook niet! Ik had er zo,n vreselijk naar gevoel bij!!! Ik heb toen een ander crematorium gebeld...in IJsselstein. Die deden het wel! Die gaven mij zo,n goed gevoel!! Van de ontvangst tot en met de urn ophalen is het zó mooi gegaan! Zó lief de medewerkers daar! Zo begaan ! Het is allemaal zó rustig en respectvol gegaan!!! Voor mij geen grebbehof meer!!!!!!!!!

2 van 3 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
sylu
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Echt waanzinnig slechte ervaring met dit crematorium. Het dekentje van mijn hondje wou ik erg graag terug dit heb ik aangegeven tijdens het gesprek met onze wensen. Hiervan hebben ze een notitiegemaakt op het formulier. Toen wij de as van ons hondje op kwamen halen was het dekentje nergens te bekennen. Ze heeft even gezocht maar haar antwoord was: Tja zal wel vies zijn geweest, dan gooien we het weg. Dit was natuurlijk niet aan hun om te beslissen als er op het formulier staat dan wij hem retour wilde. Tja... ik kan hem natuurlijk niet terugtoveren. Dat waren de excuses die wij kregen.

Klacht ingediend... geen reactie. nogmaals de klacht ingediend... geen reactie. Via het contactformulier op de site nagevraagd of het normaal is dat klachtenbrieven niet beantwoord worden... geen reactie

Als ik dan de reviews lees met vriendelijk personeel, rust en respect, enorme steun... dan weet ik niet waar hun zijn geweest maar ik heb er geen goed woord voor over. Echt respectloos

4 van 5 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

(c) Grebbehof.nl

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Grebbehof, Graveerplaatjes en Openingstijden. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Grebbehof.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Greb­be­hof /
2. Gra­veerplaat­jes /gra­veerplaat­jes/
3. Ope­ningstij­den /ope­ningstij­den/
4. Poo­tafdruk­ken /poo­tafdruk­ken/
5. Siera­den /siera­den/
6. Ur­nen /urnen/
7. Hart ur­nen /urnen/hart-urnen/
8. Symbo­lische ur­nen /urnen/symbo­lische-urnen/
9. As­bus­sen /urnen/as­bus­sen/
10. Hou­ten ur­nen /urnen/houten-urnen/

Populaire onderwerpen voor Grebbehof.nl

wwww.grebbehof.nl www.degrebbenhof.nl recensie dierencrematorium grebbehof kattenpension grebbehof recenties ervaringen grebbehof dierencrematorium rhenen dierencrematie grebbehof ervaringen de grebbenhof belangrijke informatie dierencrematorium

Technische informatie

Er worden 88 andere websites op deze webserver gehost. De websites zijn overwegend Nederlands.

Als Content Management System (CMS) wordt de software WordPress in de versie gebruikt. De HTML-pagina's zijn opgemaakt volgens de nieuwste standaard HTML 5. Op de website staat expliciet vermeld dat het indexeren van de website door zoekmachines en het bezoeken van hyperlinks door bots toegestaan is.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::77.94.248.203
Aantal websites:89 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Wisfaq.nl (een beetje bekend), Koreemaassluis.nl (enigszins bekend), Vrouwenvoetbalgroningen.nl (enigszins bekend)
Taalverdeling:90% van de websites is Nederlands, 2% van de websites is Engels

Technische informatie over de technologie van de website

Cms-Software:WordPress, Versie 6.0.2
Laadtijd: 0.35 seconden (sneller dan 78 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Robot-informatie:index, follow, max-image-preview:large, max-snippet:-1, max-video-preview:-1
Bestandsgrootte:40.87 KB (423 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
0%

4 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 25%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Kattenpension.nl - Kat­tenpen­sion | de vakan­tieboer­de­rij voor uw kat

  • Doubleyy.nl - Kat­tenpen­sion

  • Ducamsterdam.nl -

  • Dierenambulance.nl - Dierenam­bu­lan­ce | Daar red je dieren­le­vens mee!

  • Proteqdierenzorg.nl - Pro­teq Dier & Zorg Dieren­ver­zeke­ring