U bent hier: Webwiki > grebbehof.nl

Grebbehof.nl - Dierencrematorium en dierenbegraafplaats De Grebbehof (1.8 van 5 punten)

Ga naar Grebbehof.nl
Bekendheid:

Taal: Nederlands

Dierencrematorium en dierenbegraafplaats De Grebbehof in Rhenen met veel liefde en respect zorgen wij voor de uitvaart van uw geliefde huisdier.

Keywords: grebbehof dierencrematorium dierenbegraafplaats kat crematie rhenen


Recensies en beoordelingen van Grebbehof.nl

Een totaal van 12 recensies voor Grebbehof.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1.8 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Jacky
(1 van 5 punten)
schreef 1 maand geleden
recensie

mijn lieve Pax is bij jullie aangekomen. maandag.
Ik kreeg een telefoontje dat hij dinsdag gecremeerd zou worden.... of woensdag. was niet bekend.
Ik zit nog steeds te wachten op wanneer dat nu gaat gebeuren??
geen mailtje.
geen belletje.
het is morgen een week geleden en nog kan ik het zo niet afsluiten.
intens verdrietig.
Het kost ontzettend veel geld en nu weet ik nog steeds niets.
De dierenarts heeft met jullie deze regeling getroffen. Maar ik kan er geen positief aan vinden zo.
Als ik dit had geweten had ik er nooit mee ingestemd.
Een pluk haar en zijn certificaat van cremeren zou ik toegestuurd krijgen. Dat kan uiteraard nog komen.
praten kon ik al heel slecht toen ik gebeld werd, een mailtje kon ik veel makkelijker nog eens nalezen.
Maar menselijk gezien... is dit niet te dragen zo.
Deze hele dag wacht ik op antwoord op mijn mailtje.... het is half 5 nu.... niets. ik belde... geen antwoord. boos en vreselijk verdrietig. dit is geen afsluiting zo. Dit bericht ging ook naar de dierenarts. En zij gaan hier iets mee doen.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Michiel
(1 van 5 punten)
schreef 1 maand geleden
recensie

Zeer slordige en daarmee respectloze afhandeling. Onze hond zou opgehaald worden bij DA. Wij worden niet gebeld, zeggen dat dat ze wel gebeld hebben maar het nummer klopt niet. Dat is een smoes.
Verder afgesproken dat wij de as zelf komen ophalen. Op afspraak weten ze van niks. Kunnen de as in eerste instantie niet vinden. Koker zonder naam erop geen certificaat. En dan is het gebruikelijk direct af te rekenen, over geld beginnen op dat moment, niet gepast.
Werkijk een afrader waarbij wij een naar gevoel overhouden aan deze afhandeling. Een NoGo.

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Elvira
(1 van 5 punten)
schreef 3 maanden geleden
recensie

Schandalig hoe ze hier om gaan met mensen die hun lieve diertje ( in mijn geval kat) zijn verloren!!
Mijn katertje is hier op 5maart door de dierenambulance heen gebracht, er werd contact met mij opgenomen of er nog speciale wensen waren door de Grebbehof
Ik had graag willen weten wanneer hij zou worden gecremeerd maar daar kon nog geen antwoord op worden gegeven .

Na niets meer te hebben vernomen kreeg ik op 13maart een factuur binnen van de crematie waarin zij mij verzochten deze binnen 14 dgn te voldoen en pas als de factuur was voldaan zouden zij binnen 14 dgn de asbus van King meegeven aan de dierenambulance .
Ik heb de factuur direct voldaan , contact opgenomen en gezegt dat nog eens 14 dgn te lang zou duren voor mij en ik de asbus zelf op zou willen halen
Het gesprek verliep alles behalve menselijk!

Ik had voor vandaag(15 maart) een afspraak om 11.30uur om King op te halen
Bij binnenkomst zei ik dat ik King kwam ophalen, van onder de toonbank kwam een een asbus te voorschijn ( waar een laag stof op lag)en papieren, de factuur!
Het eerste wat er aan gesproken woorden waren is dat ze had gezien dat ik de factuur niet had voldaan...
Buiten het feit dat ik deze wel degelijk had voldaan ( wat ze eerst ff ging na kijken want naar haar zeggen had ze gisteren gekeken en was het geld nog niet binnen)
De volgende woorden waren ik heb het nagekeken en het klopt het is in orde

Ik was echt met stomheid geslagen dat ik hier met pijn en verdriet mijn katje kwam ophalen en het enige waar over word en werd gesproken geld was!

De asbus werd in een zwart tasje gedaan en er werd een kaart bij gedaan waarop stond wanneer King was gecremeerd.
De volgende mensen stonden al achter mij en het voelde voor mij als lopende band werk want ook zij stonden met 3minuten weer buiten met het zelfde tasje en dezelfde asbus.

Ik heb geen woorden voor de manier waarop hier word omgegaan met de pijn en het verdriet van mensen die hun geliefde dier komen ophalen!
Zo kil en koud geen stukje menselijkheid te bekennen
Het lijkt hier maar om een ding te gaan en dat is geld!

Jullie zouden jezelf diep moeten schaamen!!!

1 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Petra Dingemans
(5 van 5 punten)
schreef 4 maanden geleden
recensie

Wat een fijn crematorium.. In 25 dagen tijd zijn twee van onze dieren overleden.. eerst onze kat die bij de dierenarts is overleden en daar opgehaald is door de Grebbenhof, en daarna onze hond, die is thuis overleden en hebben wij zelf naar de Grebbenhof gebracht. Beide keren hebben we te maken gehad met lieve, begrip volle en behulpzame mensen.. Zowel telefonisch ,als aan de balie.. We mochten in alle rust afscheid nemen in de afscheidsruimte ,waar stoelen stonden en koffie. Na een week konden we beide keren de as ophalen en konden via pin betalen.. Als tip wil ik de
Grebbenhof mee geven dat het wellicht fijner is om de mensen in een aparte ruimte te woord te staan... ondanks dat men op afspraak werkt stonden wij, toen we de as van onze kat kwamen ophalen, met andere mensen aan de balie ,dat vonden wij minder prettig.. Maar ondanks dat, was het een erg prettige ervaring in deze verdrietige tijd.

4 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Petra van de berkt
(4 van 5 punten)
schreef 5 maanden geleden
recensie

Vandaag onze hond gebracht voor crematie. Goed ontvangen en aardig. Van eerdere revieuws wel beetje bang geworden. Netjes aangegeven wat we wilde. Betalen hoefr pas met ophalen van de urn. Genoeg tijd gehad om afscheid te nemen zag er netjes uit

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
H Dijkstra
(4 van 5 punten)
schreef 9 maanden geleden
recensie

Mijn hond laten cremeren bij de Grebbehof. Ik ben uitstekend geholpen. Vriendelijk en meelevend personeel.
H. Dijkstra

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Jolanda
(1 van 5 punten)
schreef 10 maanden geleden
recensie

We waren altijd tevreden over de grebberhof
Sinds de nieuwe eigenaren zijn is het heel commerciële bedrijf die door een groep of holding van dierenartsen zijn dat zeg men bij de toonbank
We waren op 24-07-2023 mijn lieve lola gebracht om een goede afscheid te nemen en volledige crematie te gunnen waar op de vrouw achter de commerciële toonbank was gezegd dat of vandaag of morgen gecremeerd zou worden van van de toonbank naar de auto was 5 minuten lopen we rijden 5 minuten op de weg naar huis was het gecremeerd geen telefoon of niks wat een respectloze rotzooi daar na het overnemen hadden ze moeten stopen zou een goede oplossing zijn dan kwetse de mensen niet mij zien ze er nooit meer

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Baasjes van Boeddha
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Afgelopen woensdag was de crematie gepland van onze hond Boeddha. Omdat onze dierenarts samenwerkt met crematorium IJsselstein , dachten wij dat het kleinschalige van Grebbehof fijner aan zou voelen en besloten we daar een afspraak mee te maken. Achteraf een hele domme zet. Afgesproken was dat we wat zaken zouden doornemen en we nog afscheid konden nemen van Boeddha. Eenmaal aangekomen was er een uiterst incapabele baliemedewerkster die zeer zakelijk het gesprek inging terwijl wij vol emotie binnenstapte met de wetenschap dat we onze hond nog eenmaal zouden zien. Maar binnen één minuut ging deze dame een spervuur aan vragen stellen. Ja we wilde een pootafdruk , ja ook plukje haar en o ja uhh welke urn. Het voelde zo onwerkelijk om in zoveel verdriet zo snel alles te moeten beslissen. Omdat we er even niet uitkwamen gaven we aan dat we graag onze hond wilde zien. Dat mocht en we namen afscheid van Boeddha.
Met traanogen en een brok in onze keel kwamen we terug naar de receptie waar haar eerste vraag was of we al wisten welke urn het moest zijn. In allerijl maar iets gekozen en ter afsluiting vroeg ze of we nog vragen hadden. We zeiden van niet waarop haar belachelijke antwoord was dat we haar alles mochten vragen behalve verkering.
Zo’n antwoord kan je maken wanneer je vragen in een restaurant hebt over een menukaart maar niet wanneer je vijf minuten ervoor afscheid hebt genomen van je geliefde viervoeter. Totaal ongepast , gevoelloos en dit meisje kan beter maar ergens achter de bar gaan staan dan werken met mensen die rouwen om hun trouwe diertje.
Eenmaal thuis hebben we gebeld om nog iets door te geven en a passant te vermelden dat we het geen prettig gesprek vonden.
Er is knarsetandend toegegeven door een andere collega dat het inderdaad niet zo’n handige opmerking was incl een soort excuus maar er moest wel even gezegd worden dat wij in onze emotie zaten. Ja tuurlijk zaten wij in onze emotie. Eigenlijk is het leed dan al geschied en kijken we er nu met een heel wrang gevoel op terug en kunnen we alleen maar hopen dat ze wel netjes met Boeddha zijn omgegaan. Want ergens zit daar nu wel onze vrees: als ze zo al met mensen omgaan , hoe gaat het dan met willoze dieren.

Alle reviews hier zijn herkenbaar. Het zakelijke , het ontbreken van enig empathie en de slechte communicatie , helaas klopt het beeld.

Lieve Boeddha , je was het beste wat ons is overkomen , we blijven van je houden!

5 van 5 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Sylvia Hendriksen
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Sinds 2005 heb ik al mijn honden en logeerhonden (in totaal 14) in de Grebbehof laten cremeren. Ik was altijd heel erg tevreden over de benadering van de mensen die het bedrijf runden (Rita en Hennie). Later was dat Yvette. Vooral Rita en Hennie hadden empathie en compassie met mij als verdrietige eigenaar.
Voor mijn laatste hondje (Lizzie) maakte ik een telefonische afspraak om haar op 29/11/2022 te brengen om individueel gecremeerd te worden. Ik heb verder geen vragen gesteld omdat ik automatisch aannam dat ik haar een dag later weer mocht ophalen (zo is dat bij alle honden geweest!), want geen dag zonder elkaar in al die jaren. Ze is 16 jaar en op de dag af 5 maanden geworden.
Helaas was dat nu niet meer het geval, ik heb haar op dinsdag gebracht en mocht haar pas 8 dagen later op dinsdag 6 december weer ophalen, want zo zei de absoluut kille en compassieloze dame aan de balie, ze hadden het zo druk met wel 300-400 "beesten" in de week en daar kwam veel administratie bij kijken???
Maar ze zou mij bellen als het eerder kon. Dus ik belde donderdag 1/12 zelf of ik haar al op mocht halen. Maar helaas de kille, empathieloze dame gaf me geen toestemming, dinsdag de 6de en niet eerder!! Ik kreeg er bijna ruzie om met haar.
Dus dinsdag de 6de heb ik mijn meisje weer opgehaald.
De kosten voor de individuele crematie bedroegen €237,50, ze woog net geen 10 kilo. De duurste individuele crematie volgens internet. Na wat speurwerk zag ik dat de zaak enkele jaren geleden was overgenomen door....Anicura!! Dezelfde "firma" die ook dierenartsenpraktijken overneemt en schrikbarend hoge prijzen voor behandelingen vraagt!
Het crematorium was verrammezakt, de afscheidsruimte vies en onverzorgd. Jarenlang is er geen onderhoud gepleegd. Aan de buitenkant LIJKT het nog steeds heel wat. Eerlijk gezegd wilde ik haar meteen weer mee naar huis nemen toen ik in die afscheidsruimte zat, maar dat durfde ik niet, want waar en voor hoe lang leg je een dood hondje neer op een appartement?
Maar het allerergste vind ik dat ik 8 dagen op de as van mijn hondje moest wachten en dat elke suggestie mijnerzijds van tafel geveegd werd.
Ik vind mezelf te oud voor een nieuw hondje, dus ik hoef er nooit meer een hiernaartoe te brengen en zal ook iedereen vertellen hoe het er nu aan toegaat: schandalig!!

4 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Roely
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Ben zeer teleurgesteld en verdrietig. Weet totaal niet waar of wat er met onze kat is gebeurd. Wat ik alleen weet dat hij afgeleverd is. Maar of hij daar aangekomen is of al gecremeerd weet niks. Hele slechte zaak dit waar je al zo verdrietig bent vanwege het verlies .

6 van 6 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Yvonne Olie
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Mijn lieve kat Karel moeten laten inslapen. En de grebbehof gebeld voor afspraak crematie. Ik heb al 5 katten laten cremeren daar. 4 bij toen nog de vorige eigenaar , met altijd een aansluitende crematie. Dit ging altijd naar tevredenheid en zeer respectvol! Vorig jaar Sammie hier bij de nieuwe eigenaar tijdens de corona tijd laten cremeren. Daar kon toen geen aansluitende crematie door alle maatregelen. Vond ik heel erg maar het kon niet anders! Nu kon met Karel ook geen aansluitende crematie door personeelstekort! Dat vond ik weer een heel naar idee om hem dan achter te moeten laten zonder erbij te kunnen zijn! Andere dag weer gevraagd of het echt niet kon? Toen werd er gezegd dat het wettelijk niet mocht dat er iemand zich begaf in de ruimte van de oven! Jullie adverteren ermee op jullie website!!!! Gevraagd of ik alleen maar in de deuropening mocht kijken? Nee ook niet! Of dat ze mij bijvoorbeeld een half uur vantevoren konden bellen , dat ik Karel dan zou brengen. Dan hoefde ik hem niet achter te laten zonder dat ik wist wanneer het gebeuren zou! Nee mocht ook niet! Ik had er zo,n vreselijk naar gevoel bij!!! Ik heb toen een ander crematorium gebeld...in IJsselstein. Die deden het wel! Die gaven mij zo,n goed gevoel!! Van de ontvangst tot en met de urn ophalen is het zó mooi gegaan! Zó lief de medewerkers daar! Zo begaan ! Het is allemaal zó rustig en respectvol gegaan!!! Voor mij geen grebbehof meer!!!!!!!!!

4 van 5 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
sylu
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Echt waanzinnig slechte ervaring met dit crematorium. Het dekentje van mijn hondje wou ik erg graag terug dit heb ik aangegeven tijdens het gesprek met onze wensen. Hiervan hebben ze een notitiegemaakt op het formulier. Toen wij de as van ons hondje op kwamen halen was het dekentje nergens te bekennen. Ze heeft even gezocht maar haar antwoord was: Tja zal wel vies zijn geweest, dan gooien we het weg. Dit was natuurlijk niet aan hun om te beslissen als er op het formulier staat dan wij hem retour wilde. Tja... ik kan hem natuurlijk niet terugtoveren. Dat waren de excuses die wij kregen.

Klacht ingediend... geen reactie. nogmaals de klacht ingediend... geen reactie. Via het contactformulier op de site nagevraagd of het normaal is dat klachtenbrieven niet beantwoord worden... geen reactie

Als ik dan de reviews lees met vriendelijk personeel, rust en respect, enorme steun... dan weet ik niet waar hun zijn geweest maar ik heb er geen goed woord voor over. Echt respectloos

9 van 10 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

(c) Grebbehof.nl

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Grebbehof, Bij Overlijden en Urnen. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Grebbehof.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Greb­be­hof /
2. Bij o­ver­lij­den /bij-o­ver­lij­den/
3. Ur­nen /urnen/
4. Wat ons bij­zon­der maakt /over-ons-die­ren­centrum-greb­be­hof/
5. Hart ur­nen /urnen/hart-urnen/
6. Kera­miek ur­nen /urnen/kera­miek-urnen/
7. Pirami­de ur­nen /urnen/pirami­de-urnen/
8. Symbo­lische ur­nen /urnen/symbo­lische-urnen/
9. As­bus­sen /urnen/as­bus­sen/
10. Hou­ten ur­nen /urnen/houten-urnen/

Populaire onderwerpen voor Grebbehof.nl

www.degrebbenhof.nl stoelen recensie dierencrematorium grebbehof kattenpension grebbehof recenties ervaringen grebbehof dierencrematorium rhenen dierencrematie grebbehof ervaringen de grebbenhof belangrijke informatie dierencrematorium

Technische informatie

De webserver host ook nog minstens 123 andere websites en wordt daarom als 'massahosting' gezien.

Als Content Management System (CMS) wordt de software WordPress in de versie gebruikt. De HTML-pagina's zijn opgemaakt volgens de nieuwste standaard HTML 5. Op de website staat expliciet vermeld dat het indexeren van de website door zoekmachines en het bezoeken van hyperlinks door bots toegestaan is.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::77.94.248.203
Aantal websites:over 100 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Wisfaq.nl (een beetje bekend), Vrouwenvoetbalgroningen.nl (een beetje bekend), Kleinevlinders.nl (enigszins bekend)
Taalverdeling:65% van de websites is Nederlands, 3% van de websites is Engels

Technische informatie over de technologie van de website

Cms-Software:WordPress, Versie 6.0.5
Laadtijd: 1.69 seconden (langzamer dan 80 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Robot-informatie:index, follow, max-image-preview:large, max-snippet:-1, max-video-preview:-1
Bestandsgrootte:44.8 KB (492 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
20%

12 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 16%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Kattenpension.nl - Kat­tenpen­sion | de vakan­tieboer­de­rij voor uw kat

  • Kolleweidenhof.nl - Home - Kol­lewei­den­hof

  • Da-alphen.nl -

  • Dierencrematoriumwesterhout.nl - Dierencremato­rium Wester­hout

  • Dierenambulance.nl - Dierenam­bu­lan­ce | Daar red je dieren­le­vens mee!