U bent hier: Webwiki > gastrosteel.nl
Bekendheid:


Recensies en beoordelingen van Gastrosteel.nl

Een totaal van 7 recensies voor Gastrosteel.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1.6 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


René Bergsma
(1 van 5 punten)
schreef 1 jaar geleden
recensie

Erg onbetrouwbaar!
Bestel hier nooit. Ze zeggen levertijden die ze niet waar kunnen maken.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Dee
(1 van 5 punten)
schreef 3 jaar geleden
recensie

De snelheid van de klantenservice is vrij vlot, alleen hun bekwaamheid en expertise is ver te zoeken. De levering was vertraagd. Twee producten kwamen aan met diepe krassen en deuken. Deze op aandringen vervangen. Een andere product zat 2/3 vol met roestvorming bij het uitpakken. Hierbij kregen we schoonmaakmiddel toegestuurd, welk gedeeltelijk werkte, maar de roestvorming kwam terug wanneer we een dag hebben gewerkt. Een ander product had roest bij een laspunt.

Gevraagd voor een een oplossing voor tegen de roestvorming. Klantenservice heeft voorgesteld om dan maar alles te retourneren en ons het volledig bedrag te retourneren. Wij blij met de oplossing, maar toen wij hiermee instemden kregen wij te horen dat we maar 70% van het geld terug zouden krijgen. Hier waren we niet mee eens. Na dagen ben en weer gemaild was de oplossing dat de kwaliteitsmanager het zou gaan evalueren.

De "kwaliteitsmanager" kwam langs en heeft geen enkele testen gedaan. Kwam alleen zijn verkoop praatje houden over dat al hun klanten (oa ziekenhuizen en laboratoria, wat wij in twijfel trokken want we hadden 430 en niet 304) tevreden waren. En dat het niet aan hun ligt, misschien dat het in ons ruimte ijzerdeeltjes ronddwarrelden. Heeft ons niet uit kunnen leggen hoe ons probleem te verhelpen. Hij gaf wel toe dat roest en roestvorming niet zou horen, maar bleef wel erbij dat hun producten goed zijn en kwam niet met een oplossing. Ook gaf hij aan de de producten goedkoop in Polen worden gemaakt, dus hij kan de kwaliteit niet controleren. Omdat wij er samen zo niet uitkwamen volgens hem, heeft hij de koop maar ontbonden.

Na 2 maanden hoofdpijn hebben we eindelijk ons geld teruggekregen, maar we hebben zo wel 2 maanden vertraging opgelopen.

KOOP HIER NOOIT IETS!!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Kim
(1 van 5 punten)
schreef 4 jaar geleden
recensie

Wanneer je een product bestelt waar over wordt aangegeven op de website: Standaard geleverd MET kraangat en wanneer je GEEN kraangat wenst je dit dient aan te geven in het bestelproces en er volgens doodleuk 2x een chauffeur aan de deur staat met een spoeltafel zonder kraangat en een chauffeur die tussentijds de fout geleverde bak komt ophalen zonder een juist product en zegt: ¨Ja die ander zal wel opgestuurd worden ofzo, geen idee, ik weet er niks van.¨
Je vliegt nog net niet door het plafond. Als particulier zijnde die graag in de keuken staat en daarom professioneel spul (een slordige 1300euro) in huis wil hebben gaat het kookplezier meteen over... Al helemaal als je in de tussentijd 3 weken zonder water en afvoer zit en als slechter ter beenzijnde persoon voor iedere druppel water naar de 1ste verdieping dient te gaan.
Wanneer je reclameert wordt de schuld op de koper geschoven, want: ¨U wilde geen kraangat laten maken!¨ Ja raar he, als spullen beschadigd geleverd worden. De spoeltafel had beschadigingen (miste ook de afvoerplug en standpijp), wandschappen zitten onder de stickers die tussen onderdelen zitten die niet verwijderd kunnen worden en de werktafel heeft een hoek die slecht gezet is. Dus nee, het gaat niet om een misverstandje (de stickers en de slechte hoek had ik al maar voor lief genomen, stromend water en een afvoer zijn van groter belang). Overigens wanneer je vraagt voor compensatie vanwege de grote ongemakken wordt je sowieso op een briesende toon te woord gestaan. Klantonvriendelijkheid ten top, eens en nooit meer!

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Vandorpe Isabelle
(5 van 5 punten)
schreef 5 jaar geleden
recensie

Wij bestelden een aantal zaken. In het begin liep het wat stroef (mails die niet arriveerden, …), erna bovenstaande reviews gelezen, waarna ik helemaal begon te twijfelen. Echter, niets van dit alles! Bij bestelling en betaling, stuurde ik het bewijs van betaling door, waarna ik doorkreeg dat de levering 3 weken later zou zijn. ik informeerde een paar keer en kreeg telkens onmiddellijk antwoord, zowel telefonisch als per mail, steeds even vriendelijk. Uiteindelijk werden de stukken, ondanks de verlofperiode, geleverd na 3 weken en 3 dagen. We werden verwittigd van dag en tijdstip en ook de chauffeur belde nog eens een half uurtje op voorhand. Kortom, zeker een aanrader!! Wij zijn heel tevreden.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
chris
(1 van 5 punten)
schreef 7 jaar geleden
recensie

Hoi
Mijn naam is Chris en ben van Fusioncook. Na mijn bestelling moest ik eerst vanaf 16 8 wachten tot het in week 36 misschien zou worden geleverd.
Bij gastrosteel wist men in week 35 zeker dat deze moeilijk zou worden geleverd. Ik kon niet wachtten dus kocht ik mijn tafel ergens anders. deze verkoper dacht met mij mee en zo kwam ik tot een mooie oplossing. Wie schets mijn verbazing als ik bel en dan hoor dat de tafel klaar is en geleverd kan worden. Ik vind door mijn ervaring gastrosteel zeer onbetrouwbaar en leugenachtig overkomen aan de hand van haar verhalen die zij door geeft aan de klant. Voor mijn gevoel: koop ergens anders dan bij gastrosteel.

Groet
Chris/fusioncook

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Chan
Chan schrijft 7 jaar geleden

Zo ging het precies ook bij ons. Afterservice ook totaal ver te zoeken. Deel werd geannuleerd en een deel konden/mochten wij niet meer annuleren en alsnog verzonden. Het grap is dat ze nog durven om op een verkeerde nummer te leveren. Ik ging verhaal halen en toen zeiden ze dat ze ons niet konden bereiken en gaf de schuld aan de klant. Op de factuur stond een verkeerde nummer. Tijdens het maken van offerte werd duidelijk een juiste adres en telefoonnummer doorgegeven. Blijkbaar zijn simpele basis werkzaamheden als lastig. Raad dit bedrijf zeker niet aan.

Een commentaar toevoegen
Chan
(1 van 5 punten)
schreef 7 jaar geleden
recensie

Dit bedrijf is niet betrouwbaar! Valse beloftes, mooie woorden op de website maar niks is waar.

Wanneer je betaling hebt gedaan dan komen de ellende pas. We hebben een order geplaatst voor €5000+ maatwerk voor onze heropening van onze nieuwe zaak. Belofte en afgesproken dat zij die week voor onze opening leveren. Factuur betaald en nu komt het. Ze laten bijna tot niks van zicht horen na betaling. Regelmatig telefonisch en email contact gehad. Na vele dagen verstreken sturen ze foutieve tekeningen door. Ze maken fouten en leggen de schuld bij de klant. Komen mooi met verschillende verhalen. Eindeloos discussie. Brutale medewerkers en totaal geen service wanneer factuur volledig is betaald. Ze verwijzen steeds naar standaard annuleringskosten van 30%. Ze komen hun afspraken niet na en maken fouten en willen dit verhalen bij de klant als zij de orders willen annuleren. Order is gedeeltelijk geannuleerd omdat de levering 3 weken later zou zijn van onze opening. Zij maken foute tekeningen en kunnen niet waarmaken wat zij beloven hebben en sturen heel leuk een factuur met annuleringskosten. De artikelen waren nog niet geproduceerd. Er waren alleen 2 foute tekeningen gemaakt en vragen ze 600+ annuleringskosten bij de klant. Wij zijn hier niet mee eens en zullen dit niet betalen. We hebben extra kosten moeten maken nu om andere leveranciers te vinden.

Wij zullen dit verder uitzoeken. Maar dit bedrijf raden wij niet aan. Betaal gedeeltelijk en niet het volledige bedrag. Ik zal onze verhaal nog duidelijker uitschrijven via consumentenbond en Trosradar.

3 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
anita dukers
(1 van 5 punten)
schreef 9 jaar geleden
recensie

We hebben op 25 februari een rvs werktafel besteld én betaald. 7 werkdagen levertijd ? We hebben hem nog steeds niet. Begin deze week gebeld waar hij bleef. Door zieken liepen ze wat achter, oke, dat kan. Ze beloofden hem vrijdag te leveren. Zojuist maar eens zelf gebeld, stond de chauffeur met pech, wordt pas maandag geleverd, want er was geen chauffeur meer die naar Limburg reed en op zaterdag, tja, dan werken ze niet. Maar wij wel! Dus niet betrouwbaar en niet snel zoals ze zelf op de site zeggen.

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

Populaire onderwerpen voor Gastrosteel.nl

webwiki gastrosteel mobieltjes gastrosteel reviews gastrosteel ervaring

Technische informatie

De server host uitsluitend de website van Gastrosteel.nl.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::104.26.2.96

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
15%

7 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 23%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.