U bent hier: Webwiki > fitrex.nl

Fitrex.nl - Home - Fitrex (1.7 van 5 punten)

Ga naar Fitrex.nl
Bekendheid:
(Rang # 651115)

Taal: Nederlands

Keywords: fitrex taxaties keuringen bouwtechnische taxatiebureau onafhankelijke


Recensies en beoordelingen van Fitrex.nl

Een totaal van 6 recensies voor Fitrex.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1.7 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


Pieter
(1 van 5 punten)
schreef 3 maanden geleden
recensie

Pas op De reviews die Fitrex onwelgevallig zijn worden door Fitrex via Google verwijderd. Het geeft wel aan van welk kaliber dat bedrijf is.

Overigens is van mijn kant wat Fitrex beweert van bedreiging,

Hieronder staan mijn wederwaardigheden met Fitrex weergegeven. Voor aanvang van de opdracht voor een taxatie heb ik aangenaam telefonisch contact met de heer Walst gehad. Daarna na de afronding van de voor ons wel erg nadelige taxatie gaat hij v.w.b. de conclusies daarin mee zonder inhoudelijk op mijn terechtwijzingen van het rapport in te gaan. Notabene de door Fitrex aangewezen taxateur heeft volgens het NVM geen ervaring met het taxeren van panden die op de monumentenlijst van een gemeente staan. Ik had eerder de negatieve beoordelingen over Fitrex op Google moeten nalezen. De reactie van Fitrex op onderstaande ervaring spreekt boekdelen.

Begin januari 2023 heb ik verschillende taxateurs gevraagd ons pand, dat op de monumentenlijst Maasgouw van de gemeente staat, te laten taxeren. Successievelijk hebben 2 taxateurs dat afgewezen en ons naar een andere taxateur doorverwezen. Uiteindelijk wilde Fitrex dat via een tussenmakelaar uit ons dorp dat uitvoeren. Deze makelaar heb ik 2 jaar eerder om een taxatie gevraagd waarbij hij voor de taxatie 2000 euro vroeg. Dat vond ik zo belachelijk hoog dat ik daarom daarvan afgezien heb. Nu hij door Fitrex voor minder dan de helft van de prijs werd aangeboden had bij mij een lampje moeten gaan branden. Helaas werd het toch de makelaar uit ons dorp, zo bleek achteraf, gekozen die geen ervaring heeft met het taxeren van monumenten die op de gemeentelijke monumentenlijst staan. Bij navraag, zo bleek later, bij het NVM naar een makelaar die wel ervaring heeft met het taxeren van monumenten, binnen een straal van 20 km, komen daar slechts 7 makelaars voor in aanmerking. De door Fitrex aangewezen taxateur komt daarin niet voor. De referentiepanden waarnaar de betreffende makelaar via Fitrex heeft gerefereerd slaan dan ook kant noch wal. Daarom heb ik later aan het kadaster naar referentiepanden t.o.v. ons pand gevraagd in onze gemeente. Deze stelde; Helaas hebben wij gebrek aan betrouwbare data, zoals verkochte referentiepanden.
Aangezien de eerste taxatie volgens de NWWI-norm in 2011 is gedaan verwachtte ik dat in januari 2024 de waarde van het pand, dus ruim 12 jaar later, aanzienlijk hoger zou uitvallen. Volgens het CBS zou de woningwaarde in de betreffende periode van 12 jaar 75% zijn gestegen. Tot onze verbazing is onze woning juist in waarde gezakt. En dat terwijl na 2011, 20 zonnepanelen zijn aangebracht, over de hele eerste verdieping HR++ ramen plus kozijnen zijn aangebracht, de Cv-ketel geschikt voor H2 is vervangen, er een Airco/warmtepomp is geplaatst, de glas-in-loodramen van voorzetramen over de hele eerste verdieping zijn voorzien, de keuken en de badkamer zijn vernieuwd, er een dakterras is aangebracht. E.e.a. zou betekenen dat al deze investeringen voor niets zijn geweest. De betreffende taxateur stelde later al deze verbeteringen en vernieuwingen in zijn taxatie te hebben meegenomen. Helaas heeft hij geen enkele notie welke dat zijn.
Ik heb Fitrex aangesproken op het feit dat de waarde van ons pand, ondanks al deze verbeteringen en vernieuwingen, in waarde is gezakt. Deze stelde dat een taxering gedaan in 2011 niet aan de voorwaarden van het NWWI voldoet. Toen ik met de codering van het NWWI-rapport uit 2011 aangaf dat het weldegelijk volgens de NWWI-norm is getaxeerd. Stelde deze dat de woning volgens de NWWI-norm is getaxeerd. Met Fitrex kom je wat dat betreft niet verder. Hun beleid is gebaseerd op snel geld verdienen. Ik verwijt Fitrex in deze hele zaak dan ook van arglist.

1 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Monica
Monica schrijft 3 maanden geleden

Komt mij bekent voor. Het gaat bij dat bedrijf alleen maar op snel geld verdienen. Van enige inhoudelijk reageren op commentaar is geen sprake. Fitrex zelf heeft geen kennis van taxeren.

Een commentaar toevoegen
M.
M. schrijft 2 maanden geleden

TER INFORMATIE. MONICA IS DE VROUW VAN PIETER YPEIJ

Een commentaar toevoegen
Maurits
(5 van 5 punten)
schreef 11 maanden geleden
recensie

Top geholpen. Baalde wel dat ik een taxatie nodig had. Ging de hypotheek maar een klein beetje verhogen. Maargoed, wat moet, dat moet. Kwam via mijn buren bij Fitrex uit. Liep soepel.

1 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Plowell
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
recensie

Tijdens een verbouwing een taxatie gevraagd voor herfinanciering. De keuken badkamer en wc liggen open.
Krijg ik een rapport waarin de taxateur Micha een bouwkundig advies adviseert omdat hij de woning 'niet' kon inspecteren. Maar hij noemt wel een taxatie bedrag. Tuurlijk ligt de vloer open, tuurlijk zijn er geen kranen omdat wij aan het verbouwen zijn. Niemand begrijpt zijn redenering maar hij hpudt voet bij stuk en vertraagd zo de verbouwing en daarnaast is bij hondsbrutaal en onbeschoft.
Fitrex is troep!

4 van 5 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Mathew
Mathew schrijft 2 maanden geleden

Geachte heer/mevrouw,

Een woning zonder keuken en/of badkamer kan door het NWWI niet voorzien worden van een keurmerk. Zodoende heeft de taxateur waarschijnlijk deze 2 posten als verbouwing meegenomen. Op een andere manier kan het rapport niet voorzien worden van een keurmerk.

Een commentaar toevoegen
P. Voorhorst
(1 van 5 punten)
schreef 4 jaar geleden
recensie

Onjuist taxatierapport ontvangen met fouten en tekortkomingen. Na 3 weken nog géén reactie ontvangen. Niet professioneel!!

3 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Edwin
(1 van 5 punten)
schreef 5 jaar geleden
recensie

Wij hebben eind juli 2018 een kwartier een taxateur van fitrex over de vloer gehad. De waardebepaling was waardeloos! Hij vergelijkt appels met peren. Een nieuwbouwwoning vergelijken met jaren 70 woningen. Vervolgens melding gemaakt dat we het niet eens waren en dan behandelen ze je als een hond.
Waardeloos bedrijf.

5 van 6 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Iemand
(1 van 5 punten)
schreef 6 jaar geleden
recensie

Wij hebben een bouwkundig rapport laten opstellen door Fitrex. Zonder van het geld! De inspecteur controleert de zaken maar half en als je daar later op terug komt omdat de onderkant van de trap rot is en omdat je ontdekt dat je geen aardlek hebt in je meterkast en je spreekt Fitrex daarop aan, komen ze met allerlei excuusjes (dat in de kleine letters staat dat ze alleen van buiten even kijken / dat ze zegen dat dit soort zaken niet bij bouwkundig rapport hoort etc.). Zelfs lekkende radiatoren en keukenkranen vinden merken ze niet op. Ze hebben er op afstand naar gekeken en zijn toen maar van de woorden van de vorige bewoners uitgegaan dat alles goed werkt. Het nemen van enige verantwoordelijkheid voor je eigen product/dienst, lijkt erg ver te zoeken bij deze partij. Geen zaken mee doen, want als zaken niet goed zijn in je huis en je mailt met ze, wimpelen ze alles af.

3 van 4 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

(c) Fitrex.nl

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Werkwijze, Diensten en Taxaties Op Maat. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Fitrex.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Werkwij­ze /werkwij­ze/
2. Diensten /diensten/
3. Taxa­ties op maat /diensten/taxa­tie-op-maat/
4. Desktop taxa­ties /diensten/desktop­taxa­tie/
5. Bouw­technische keu­rin­gen /diensten/bouw­technische-keu­rin­gen/
6. Bij­zon­der Be­heer Taxa­ties /diensten/bij­zon­der-beheer-taxa­ties/
7. Bankga­ran­ties /diensten/bankga­ran­ties/
8. Ener­gie­bes­paarplan /diensten/ener­gie­bes­paarplan/
9. Ener­giela­bels /diensten/ener­giela­bels/
10. Notaris­ser­vi­ce /diensten/notaris­ser­vi­ce/

Technische informatie

Er worden 19 andere websites op deze webserver gehost. De websites zijn overwegend Nederlands.

De websites van Fitrex.nl worden op een Nginx-webserver gehost. Als Content Management System (CMS) wordt de software WordPress in de versie gebruikt. De HTML-pagina's zijn opgemaakt volgens de nieuwste standaard HTML 5. Op de website staat expliciet vermeld dat het indexeren van de website door zoekmachines en het bezoeken van hyperlinks door bots toegestaan is.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::80.247.163.104
Aantal websites:20 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Dmfkrediet.nl (een beetje bekend), Tegelland.nl (enigszins bekend), Debstyles.nl (enigszins bekend)
Taalverdeling:70% van de websites is Nederlands, 5% van de websites is Engels

Technische informatie over de technologie van de website

Webserversoftware: Nginx
Cms-Software:WordPress, Versie 6.3.2
Laadtijd: 0.6 seconden (sneller dan 58 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Robot-informatie:index, follow, max-image-preview:large, max-snippet:-1, max-video-preview:-1
Bestandsgrootte:96.07 KB (651 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
18%

6 recensie   
Serverlocatie
Niet gevonden
Beetje betrouwbaar! 27%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Schepenexpert.nl - Default Web Site Page

  • Eigenhuis.nl - Sta ster­ker | Vereni­ging Ei­gen Huis

  • Aboma.nl - Abo­ma | Duur­zaam bou­wen aan vei­lig­heid en kwaliteit

  • Groenen.nl - Home | tel - 0495-599399

  • Rietveldtaxaties.nl - Riet­veld Taxa­ties | Register­taxa­teur sportwa­gens & ..