U bent hier: Webwiki > basboilieshop.nl

Bas­boi­lies­hop.nl - Bas­Boi­lieShop (1,2 van 5 punten)

Ga naar Bas­boi­lies­hop.nl
Bekendheid:
(Rang # 580804)

Taal: Nederlands

www.basboilieshop.nl

Keywords: Bas Boilieshop Boilie Ingrediënten Shop Basboilieshop.nl Ingredienten Boilies


Recensies en beoordelingen van Basboilieshop.nl

Een totaal van 10 recensies voor Basboilieshop.nl zijn nog geschreven. De meest recente reviews staan hieronder vermeld.

1,2 van 5 punten

5 sterrenscore
recensies
4 sterrenscore
recensies
3 sterrenscore
recensies
2 sterrenscore
recensies
1 sterrenscore
recensies

Uw ervaringen delen:


RB
(1 van 5 punten)
schreef 1 week geleden
Nederland, Maastricht, recensies

na dagen wachten op mijn vragen nog altijd geen reactie. Maar weer een mail verzonden waarop ik antwoord kreeg. Een absoluut onbevredigend antwoord waarin men beweert dat mijn vraag niet correct is en een onjuiste aanname. Producten die bijna tegen het eind van de houdbaarheidsdatum zitten worden aan de klant verkocht, maar dat is normaal volgens hun en de producten zijn nog gewoon goed, behalve het etiket. Nee dat is de eerste keer dat ik troep kreeg en dat na zoveel jaar bestellen daar. Totaal niet klantvriendelijk. Ook overige vragen worden niet beantwoord. Dus mensen let op voordat je daar iets gaat bestellen.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
RB
(1 van 5 punten)
schreef 3 weken geleden
Nederland, Maastricht, recensies

Tja Bas Boilieshop, het is ze schijnbaar naar hun kop gestegen. Jaren producten besteld tot volle tevredenheid, tot nu!! Bij de laatste levering spullen die bijna over de datum zijn. Wil je een extra bestelling plaatsen van boiliemix en je hebt aanvullende vragen, geen antwoord. Op vragen en klachten geen reactie, niet op de mail, telefonisch al helemaal niet bereikbaar. Tja wat doe je dan? een andere leverancier zoeken die wel het fatsoen kan opbrengen om te reageren. Inmiddels een goede gevonden in Duitsland over de grens, bestellen kan online of zelfs de winkel bezoeken waar je je spullen zelf kunt uitzoeken. En waar ze je wel te woord staan en goed helpen bij vragen. Bas boilieshop zal wel denken, pff het is maar 1 klant. Het zal best maar ooit zal dit veranderen en komen mensen niet meer, omdat ze geen fatsoen kunnen opbrengen en totaal niet klantvriendelijk zijn. Dus mensen wees op uw hoede!!!

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
peeters
(3 van 5 punten)
schreef 1 maand geleden
recensie

eenmaal 10 kg boilies besteld en keurig op tijd ontvangen. Vond ze er ''oud'' uitzien en keihard..Was hier niet tevreden over en probeerde er per mail contact over te hebben,ik kreeg er weinig reactie op helaas.. Heb toen het hele pakket weer teruggestuurd en niet lang daarna ontving ik een nieuwe doos vol met kakelverse prima bollen [ waar ik vervolgens een serie mooie vissen op ving],dat dan weer wel!

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Sebastiaan
(1 van 5 punten)
schreef 2 maanden geleden
recensie

BasBoilieshop.nl niet klantvriendelijk
Op 19 juli 2020 heb ik bij BasBoilieshop.nl 20 kg squid&crayfish boilies besteld voor €110,00. Boilies zouden uiterlijk 6 augustus geleverd worden. Dit gebeurd echter pas 12 augustus. Omdat dit mijn eerste bestelling is bij deze boilieleverancier doe ik meteen na ontvangst enkele boilies in een glas water om te kijken hoe ze zich houden. Zo gauw de boilies het glas in gaan is duidelijk dat er iets niet goed is. Alle boilies blijven drijven! Ik meldt dit nog dezelfde ochtend. Pas naar meerdere mails en meerdere pogingen tot telefonisch contact reageert Bas Heijns, de eigenaar van dit bedrijf, 3 dagen later op zaterdag 15 augustus. In een mail erkent hij dat de boilies niet mogen drijven. Ook erkent hij dat 2 andere klanten hebben hetzelfde probleem hebben. Oorzaak is volgens Bas Heijns dat een van de gebruikte ingrediënten iets lichter is dan gebruikelijk. Op mijn vragen 1 of ik de boilies terug moet sturen, 2 of ik vervangende boilies krijg en 3 of ik anders mijn geld terug krijg ik geen antwoord. Ik stuur daarom nogmaals een mail met deze vragen. Helaas heeft men bij Basboilieshop.nl niet het fatsoen om te reageren. Ik heb daarom, op eigen initiatief, en op eigen kosten, de boilies retour gestuurd. Ik meld dit per mail. De boilies zijn inmiddels terug bij BasBoilieshop.nl . Weer laat Bas Heijns niks van zich horen. Omdat ik me niet serieus genomen voel, levertijden langer zijn dan beloofd, de website regelmatig op slot gaat en BasBoilieshop.nl niet levert wat ik heb besteld heb ik BasBoilieshop.nl verzocht mijn €110,00 terug te storten. Helaas is dat tot op heden niet gebeurd. Ik raad iedereen af om zaken te doen met BasBoilieshop.nl

2 van 2 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Commentaar op deze recensie

Hans
Hans schrijft 1 maand geleden

Heb precies zelfde verhaal maar dan maand eerder. Dus hadden ze kunnen weten. Geen reactie meer gehad na het mailtje dat de beschimmelde boilies weg konden omdat probleem bekend is en er vergoeding zou komen.

Een commentaar toevoegen
Patrick Damen
(1 van 5 punten)
schreef 3 maanden geleden
Nederland, recensie

1: producten niet vers
2: producten met insecten oa maaien en motten
3: bestelling van 80 kilo en maar 28 kilo krijgen en wat je krijgt is 1 blok beton zo hard is de vismeel.
4: slecht te bereiken om verhaal te halen om het geld terug te krijgen wat niet zal gebeuren en geen respect voor de klanten
5: slechte levering
Dus mensen pas op als je iets besteld, beter iets meer betalen bij een ander zodat je vers en netjes behandeld word.

Nog niemand vond deze recensie nuttig.


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Wim
(1 van 5 punten)
schreef 5 maanden geleden
België, Leopoldsburg, recensie

Ik heb in januari besteld. Nu is het half mei nooit iets gehad.
Hij reageert nooit op mail of telefoon.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
W. V.
(1 van 5 punten)
schreef 8 maanden geleden
Nederland, recensie

Bestelling betaald en nooit ontvangen, ook geen telefonisch contact kunnen krijgen. Uiteindelijk een korte reactie per mail in de trend van “wij hebben het verzonden en voor de rest zoek je het maar uit” gehad. Weg geld dus, waardeloze ballentent.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Roy v. G
(1 van 5 punten)
schreef 9 maanden geleden
Nederland, Wessem, recensie

Meest waardeloze webshop waar ik mee te maken heb gehad. Mails worden niet gelezen of genegeerd..klanten zijn niet belangrijk blijkbaar. Een gewaarschuwd man te lt voor 2.

1 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Twiztid
(1 van 5 punten)
schreef 11 maanden geleden
Nederland, recensie

Vandaag bestelling binnen gekregen van basboilieshop schijnbaar zijn deze mensen daar te dom om een winkel te hebben leveren totaal andere producten als besteld gewoon echt een waardeloze winkel dus had ik hier maar nooit besteld Zonde van mijn geld

0 van 1 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee
Marcella
(1 van 5 punten)
schreef 2 jaar geleden
Nederland, recensies

Ik was op zoek naar glycerine om reed diffusers mee te maken. Ik kwam op de site, en besloot meteen te bestellen, omdat het zo voordelig was. Na het bestellen kwam ik erachter dat het een bedrijf voor vissenvoer was. Ik heb meteen gebeld, bang dat het zou stinken. Ik deze meneer op gebeld, uitgelegd wat er aan de hand was, en waar het voor was, deze meneer verzekerde mij ervan dat dit precies hetzelfde spul was wat ze voor zeep gebruikten. Ik heb het ontvangen, een week later open ik de fles, en werd onpasselijk van de geur. Deze meneer heeft mij dus gewoon voorgelogen aan de telefoon. Triest als je mensen zo moet besodemieteren en voorliegen voor 4 euro.

3 van 3 mensen vonden deze recensie nuttig


Reageren op review
Was deze recensie nuttig? Ja Nee

Schrijf een recensie
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Inhoud en keywords

Belangrijke en populaire websites

De inhoud van de website staat onder andere verspreid over de pagina's Nederlands, Duits en Cold Water Boilies. Hieronder staan de belangrijkste 10 subpagina's van Basboilieshop.nl vermeld:

# Beschrijving URL op de website die vaak door externe bronnen wordt aangehaald.
1. Ne­der­lands /?Lng=nl
2. Duits /?Lng=de
3. Cold Wa­ter Boi­lies /Cold-Water-Boi­lies
4. Ei­gen Re­cept Boi­lies /Eigen-Recept-Boi­lies
5. In­sa­nity /In­sa­nity
6. .html classnameBoi­lies /Web­win­kel-Cate­gory-5453015/
7. Mag­neet /Mag­neet
8. 0 Pro­ducten in win­kel­wa­gen /web­site/index.php?Show=WebShop­Bas­ket
9. Snow­tears /Snow­tears
10. Gar­lic Ro­bin Red /Garlic-Robin-Red

Technische informatie

De webserver van Basboilieshop.nl bevindt zich in Nederland en wordt beheerd door TrueServer BV. De webserver host ook nog minstens 1612 andere websites en wordt daarom als 'massahosting' gezien.

De websites van Basboilieshop.nl worden op een Apache-webserver gehost. De HTML-pagina's zijn opgemaakt volgens de nieuwste standaard HTML 5. Op de website staat expliciet vermeld dat het indexeren van de website door zoekmachines en het bezoeken van hyperlinks door bots toegestaan is.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::87.233.238.61
Beheerder server:TrueServer BV
Aantal websites:over 100 - andere websites met dit IP-adres
Bekendste websites:Midishop.nl (bekend), Mbwebshop.nl (een beetje bekend), Allemaalproducten.nl (een beetje bekend)
Websites voor volwassenen:1% van de website is alleen voor volwassenen
Taalverdeling:100% van de websites is Nederlands

Technische informatie over de technologie van de website

Webserversoftware: Apache
Laadtijd: 0,38 seconden (sneller dan 75 % van alle websites)
HTML-versie:HTML 5
Robot-informatie:index, follow
Bestandsgrootte:394,83 KB (566 herkende woorden in de tekst)

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Google Safebrowsing
Veilig
Geschikt voor jongeren
100%
Safe for work
100%
Webwiki-beoordeling
5%

10 recensie   
Serverlocatie
 Nederland
Beetje betrouwbaar! 0%
Disclaimer: De classificatie is gebaseerd op de automatische analyse van openbare informatie, beoordelingen en klantenbeoordelingen. Alle informatie wordt verstrekt zonder garantie.

Vergelijkbare websites

  • Ttbbaits.com - Wel­kom bij TTB Baits! | TTB BAITS

  • Watersense.nl - Wa­ter­sen­se Pro­ducts, een kar­per gerela­teerd aas­merk!

  • Pollardbaits.com - POL­LARD BAITS

  • Fnetrading.nl - Wide Ran­ge Van De Top Populai­re Mer­ken Kle­ding On­li­ne ..

  • Esvsupplies.nl - Esvsupplies - esvsupplies