• Website aanmelden
  • Facebook
  • Contact
Donderdag 28 mei 2020

Populaire websites over het onderwerp: Verkoop

44667 resultaten in 0,04 seconden gevonden Pagina 1 van 100

autoverkoopsites.com - Auto verkopen? Ontvang Vrijblijvend binnen 12 uur een Bod

Auto gratis verkopen? Vraag vrijblijvend een bod op voor je occasion. ✓ Binnen 12 uur een bod ✓ Geheel gratis & vrijblijvend ✓ Binnen 1 minuut aangevraagd!

autoverkoopsites.com - Bekendheid: bijzonder goed bekend

prakkenedelmetaal.nl - Prakken Edelmetaal Recycling, altijd aktuele koers van edelmetaal

Prakken Edelmetaal Recycling. Voor particulier en bedrijf. Snel en discreet. Onze edelmetaalkoers is altijd actueel: goud, zilver, platina, palladium, rhodium, en iridium

prakkenedelmetaal.nl - Bekendheid: redelijk bekend

keurmerk.info - Home - Webwinkels - Webshop Keurmerk

keurmerk.info - Bekendheid: onbeschrijflijk bekend

botenverkoopplaats.nl - Boten Verkoop Plaats | Gratis boten advertentie site!

Plaats gratis je boot op Boten Verkoop Plaats of vind de boot die jij zoekt tussen ons uitgebreide aanbod met honderden boten advertenties!

botenverkoopplaats.nl - Bekendheid: redelijk bekend

vorkheftrucks.nl - Heftruck specialist Vollebregt Bleiswijk, heftruck verkoop, verhuur en onderhoud. Meer dan 650 hefrucks direct ..

Heftruck specialist Vollebregt Bleiswijk, verhuur, verkoop en onderhoud van uw heftruck en ander intern transportmaterieel.

vorkheftrucks.nl - Bekendheid: enigszins bekend

funda.nl - Zoek huizen en appartementen te koop in Nederland [funda]

Vind uw nieuwe huis op funda! Zoek koopwoningen in Nederland.

funda.nl - Bekendheid: buitengewoon bekend

thuiswinkelkeurmerk.info - Website tijdelijk niet beschikbaar

thuiswinkelkeurmerk.info - Bekendheid: bijzonder goed bekend

betaalsociaal.nl - BetaalSociaal. Verspreid je boodschap viraal.

Genereer eenvoudig meer leads, exposure en omzet voor je merk, dienst of product door je waardevolle content te ruilen voor een bericht op social media.

betaalsociaal.nl - Bekendheid: enigszins bekend

becommerce.be - Home | Becommerce

BeCommerce is dé vzw die ondernemingen actief in de Belgische e-commerce samenbrengt via het BeCommerce vertrouwenskeurmerk.

becommerce.be - Bekendheid: buitengewoon bekend
Categorie: Winkelen

boekwinkeltjes.nl - Koop en verkoop uw tweedehands boeken

Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7700 antiquaren, boekhandelaren en particulieren verkopen 6, 6 miljoen tweedehands boeken.

boekwinkeltjes.nl - Bekendheid: zeer bekend

autoverkoopservice.nl - Auto Verkoop Service

autoverkoopservice.nl - Bekendheid: enigszins bekend

woning.nl - Heeft u een woning of appartement? Verkoop, verhuur en beheer gratis uw huis bij Woning.nl

woning.nl - Bekendheid: bekend

mobielecomputerservice.nl - Reparatie – Onderhoud – Verkoop – Installatie – Advies

| Reparatie – Onderhoud – Verkoop – Installatie – Advies

mobielecomputerservice.nl - Bekendheid: enigszins bekend

gsmloket.nl - Verkoop je smartphone of tablet en ontvang snel je geld

Verkoop je oude smartphone of tablet bij GSMLoket: Gratis verzending en binnen 24 uur na ontvangst, geld overgemaakt naar je rekening.

gsmloket.nl - Bekendheid: bekend

031handel.nl - Advertentie plaatsen en adverteren (Gratis & snel) 031Handel.nl

adverteer op deze Advertentie plaatsen en advertenties met website vermelding. koop en Verkoop advertentie plaatsen 031Handel.nl

031handel.nl - Bekendheid: zeer bekend

topspace.nl - Dakkoffers en Dakdragers Huren | Thule Verhuur | Topspace

Verhuur en verkoop specialist van Thule skiboxen, bagageboxen, dakkoffers, dakdragers, sneeuwkettingen en fietsdragers. Montage in heel Nederland

topspace.nl - Bekendheid: een beetje bekend

bhvkleisure.com - De mooiste vakantiehuizen exclusief te huur via BHVK Leisure

De mooiste vakantiehuizen op de meest unieke locaties, exclusief in de verhuur bij BHVK Leisure ✓ Uw onbezorgde vakantie begint hier ✓ Veilig betalen

bhvkleisure.com - Bekendheid: enigszins bekend

rentidee.com - Yellow Rental is de specialst in verhuur- en verkoop van o.a. grondverzet, verdichtingstechniek, bouwplaatsinr ..

Yellow Rental is de specialst in verhuur- en verkoop van o.a. grondverzet, verdichtingstechniek, bouwplaatsinrichting, aggregaten, compressoren en evenementen.

rentidee.com - Bekendheid: een beetje bekend

hofrijnland-makelaardij.nl - van 't Hof Rijnland Makelaardij | Makelaardij, BOG, Koop, verkoop

hofrijnland-makelaardij.nl - Bekendheid: enigszins bekend

lo-studio.nl - LO studio: Expert in woningpresentatie

Specialist in woningpresentaties, helpt je je huis snel en voor de beste prijs te verkopen met verkoopstyling en woningfotografie.

lo-studio.nl - Bekendheid: enigszins bekend

Wetenswaardigheden

Verkoop
Verkoop is het leveren van goederen of diensten aan derden tegen betaling. De verkoop kan plaatsvinden tussen twee bedrijven of tussen een bedrijf en een consument. Minder belangrijk maar niet onmogelijk is de verkoop onder particulieren. Veel organisaties hebben zowel een verkoop- als een marketingafdeling.
meer lezen
Verkoopautomaat
Een verkoopautomaat is een machine die na betaling een gekozen product levert. Verkoopautomaten worden vaak geplaatst op plekken waar het inrichten van een bemand verkooppunt niet mogelijk of niet rendabel is, en ook wel op een druk, bemand verkooppunt, als aanvulling. Verkoopautomaten waaruit producten zoals snoep en/of blikjes frisdrank verkocht worden worden vaak geplaatst op stations, in parkeergarages en in bedrijfs- of schoolkantines. Op zulke plekken is soms ook een automatiek aanwezig, een verkoopautomaat voor warme snacks. De meeste snoepautomaten zijn tegenwoordig van het model waarbij de producten in een soort spiraal geplaatst zijn waarna na inworp van het juiste bedrag een code moet worden ingetoetst waarna het spiraal een slag draait en het product naar beneden valt.
meer lezen
Koopovereenkomst
Een koopovereenkomst, met een ouderwetse term ook wel aangeduid als een overeenkomst van koop en verkoop, is een overeenkomst, waarbij de verkoper zich verbindt een zaak te geven en koper zich verbindt daarvoor een koopprijs te betalen. Het 'geven' van de verkoper houdt in het afleveren van het goed en het overdragen van de eigendom. In Nederland zijn regels over de koopovereenkomst opgenomen in Titel 1 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek. Ter bescherming van consumenten zijn veel regels over de koopovereenkomst van dwingend recht. Deze regels zijn van toepassing bij de koop van zaken die een consument van een professionele verkoper afneemt en als de zaak geen woning is. Dat een bepaling van dwingend recht is, wil zeggen dat bepalingen in een koopcontract waarin wordt afgeweken van de regels uit de wet, ongeldig zijn.
meer lezen