Lasouris.nl

Commentaren, ervaringen en reviews bij Lasouris.nl

Gemiddelde beoordeling:
(1 van 5 punten)
Voor de website Lasouris.nl zijn in totaal 2 reviews en/of commentaren ingediend.
Hieronder vindt u de meest recente reviews.
PenM
PenM
voor de website Lasouris.nl
(1 van 5 punten)
Beoordeling:

Een aantal weken geleden kwamen wij per toeval langs la souris.
Om een lang verhaal kort te maken: we hebben er toen twee scooters besteld. Een proefrit maken kon niet want het was te druk op de amsterdamsestraatweg en bovendien niet gebruikelijk.
We hebben toen twee nieuwe scooters besteld en 100 euro aanbetaald. Bij thuiskomst besloten wij op Google "la souris" in te tikken. Wat we toen allemaal hebben gelezen... Alleen maar negativiteit. We zijn ons rot geschrokken!! Dat dit kan in 2014?!? We kwamen dingen tegen als: slechte service, geen garantie verlenen, veel problemen als de scooters een paar weken oud zijn, schuiven schuld in de schoenen van klanten en blijken zelf positieve recensies te plaatsen. We hebben ze hiermee geconfronteerd en gezegd dat we van de koop af zien. Dit begreep hij totaal niet en volgens de eigenaar zijn de negatieve recensies geplaatst door concurrenten?
We hebben toen ook aangegeven onze aanbetaling terug te willen maar dit kan niet omdat ze op naam staan, hoe bedoel je op naam? We hebben onze gegevens niet eens gegeven laat staan een handtekening gezet...


Achteraf blijkt dat een proefrit maken op een scooter helemaal niet zo ongebruikelijk is want dit hebben wij zelf ervaren.

Bij la souris zijn ze zeker bang dat ie na een paar minuten uitvalt en niet meer start, want deze verhalen hebben wij veel gelezen.


Wat ons betreft een koude douche waard!

Reageren op review
Nuttig?
|
+1
Reageren op review:
Uw naam:

Uw e-mail:

T Jansen
T Jansen
voor de website Lasouris.nl
(1 van 5 punten)
Beoordeling:

Eigenaar kan zijn fouten niet toegeven en schuift deze af op zijn klanten. ik heb er in augustus een vespelini scooter gekocht de scooterzelf is zeer goed, echter was de eigenaar met de levering 4 uur te laat zonder te bellen… en 4 dagen na de levering kreeg ik een email dat ik maar niet zo een krappe levertijd had moeten afspreken en dat het dus mijn eigen schuld was, echter was het wel zo dat de heet Armando muis de levering koste wat kost op de uiteindelijke lever dag wou hebben omdat ik niet thuis was heb ik gezegd dat dat niet kon echter kwam hij met het voorstel om er om stipt 7:00 voor de deur te zijn, ik heb er nog bij vermeld dat ik om 8:00 echt weg moest, maar dat was volgens hem geen probleem. Ik heb echt spijt dat ik een scooter bij lasouris heb gekocht zeker omdat we er 2 hebben gekocht en nu ik aanspreek op garantie lasouris gewoon niet meer terug mailt. Mijn conclusie is dat als er een andere zaak is die deze scooters verkoopt je ze beter daar kan kopen want bij lasouris moeten ze nog heeel veel leren.

Reageren op review
Nuttig?
|
+2
Reageren op review:
Uw naam:

Uw e-mail:


Een nieuw commentaar toevoegen:
Uw naam:

Uw e-mail:

Uw website:

Beoordeling:
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling

Voor deze website is verder geen informatie beschikbaar.
Dit kan de volgende redenen hebben:

  • Een groot aantal andere websites bevat precies dezelfde inhoud als deze.
  • De website is niet geschikt voor het weergeven van meer informatie.
  • De eigenaar van de domeinnaam heeft het weergeven van meer informatie verboden.

Voor vragen over de classificatie van de website kunt u contact met ons opnemen via: Contact