Lab21.nl - Home - LAB21

Lab21.nl - Home - LAB21
Naar Lab21.nl
Bekendheid: (Rang # 450063)

Taal: Nederlands

Chinees hardsteen tuintegels

Keywords: Tuintegels

Uw ervaringen delen:

Veiligheid en classificatie

De website bevat geen aanstootgevende inhoud en kan door minderjarigen en op het werk worden bezocht.

Criterium Classificatie
Geschikt voor jongeren ? De inhoud van de website is geschikt voor jongeren.
Safe for work ? De website kan veilig op het werk worden geopend.
Webwiki beoordeling ? De gemiddelde gebruiker feedback is zeer goed.

Recensies, aanwijzingen van vermoedelijke fraude, kan de ernst of potentiële gevaarlijke software (malware) hier te vinden: Lab21.nl recensie

Vergelijkbare websites

Voor de keywords Laminaat, Plank en Eiken konden soortgelijke websites over Lab21.nl worden gevonden. Hieronder staan soortgelijke websites vermeld.

 • Actielaminaat.nl - Laminaat, PVC, Houten vloeren, Traprenovatie & Binnenzonwering bij - INSPIRED Vloeren - Actielaminaat BV

  Overeenkomsten: LaminaatvloerEikenLaminaatPlank

  Ove­reen­komst:
  35 %

  4 overeen-komstige keywords

 • Onlinenatuursteenshop.nl - Natuursteen Tegels, Marmeren, Tuin, Bestrating, Terrastegels, Tuintegels

  Overeenkomsten: TuintegelsHardsteenNatuursteen

  Ove­reen­komst:
  29 %

  3 overeen-komstige keywords

 • Beboparket.nl - Goedkoopste vloeren van Nederland | Bebo Parket

  Overeenkomsten: EikenLaminaatPlankPlanken

  Ove­reen­komst:
  28 %

  4 overeen-komstige keywords

 • Silo6-houtenvloeren.nl -

  Overeenkomsten: EikenLaminaatPlankPlanken

  Ove­reen­komst:
  28 %

  4 overeen-komstige keywords

 • Vdmt.nl -

  Overeenkomsten: TuintegelsHardsteen

  Ove­reen­komst:
  26 %

  2 overeen-komstige keywords

Voor nog meer soortgelijke websites met de keywords Laminaat, Plank, Eiken of Planken kunt u de zoekfunctie van Webwiki gebruiken via de onderstaande link.

Technische informatie

De webserver van Lab21.nl bevindt zich in Nederland en wordt beheerd door Denit Internet Services. Er worden 12 andere websites op deze webserver gehost. De websites zijn overwegend Nederlands.

Technische informatie over de technologie van de website

IP-adres::62.148.187.66
Beheerder server:Denit Internet Services
Aantal websites:13 - andere websites met dit IP-adres
Taalverdeling:85% van de websites is Nederlands, 15% van de websites is Engels

Commentaren, ervaringen en reviews bij Lab21.nl

Gemiddelde beoordeling:
(3,7 van 5 punten)
Voor de website Lab21.nl zijn in totaal 3 reviews en/of commentaren ingediend.
Hieronder vindt u de meest recente reviews.
Nina
Nina
voor de website Lab21.nl
(5 van 5 punten)
Beoordeling:

Ik ben erg te spreken over de service van Lab21. In Veenendaal heb ik bij lab21 mijn pvc vloer gekocht. We wilde graag pvc in ons huis hebben, omdat het makkelijk schoon te maken is. Ons huis was alleen niet zo geschikt voor het klik pvc. Gelukkig hadden ze ook een speciale soort met een extra dikke stevige onderlaag. Deze kon gelukkig wel in ons huis gelegd worden. Heb het ook door ze laten leggen. Ze kwamen eerst nog netjes inmeten en een week later gingen ze leggen. Het waren twee aardige jongens, die snel en netjes werken. Helemaal tevreden met het resultaat!!

Reageren op review
Nuttig?
|
0
Reageren op review:
Uw naam:

Uw e-mail:

Marjolein van Stratema
Marjolein van Stratema
voor de website Lab21.nl
(5 van 5 punten)
Beoordeling:

3 weken echt top geholpen door de showroom in Geldrop, goed geadviseerd door de verkoper daar en uiteindelijk een mooi klik PVC-vloer gehaald van 19,95/m2. Nu ligt de vloer er in en 1 woord: SUPER! Echt wat een service. De vloer mooi op tijd geleverd ook en zelfs ondanks ik 2 keer de leverdatum heb aangepast, lekker flexibel. Zeker aan te raden!

Reageren op review
Nuttig?
|
0
Reageren op review:
Uw naam:

Uw e-mail:

Nico van Spronsen
Nico van Spronsen
voor de website Lab21.nl
(1 van 5 punten)
Beoordeling:

Lezer,

Wees bedacht. Zoals bij de meeste bedrijven, komt de ware aard met betrekking tot service en klant gerichtheid pas naar boven als er iets mis is. Ik heb 70 m2 laminaat besteld bij LAB21. Mijn gehele woning op zijn kop. Ik heb dit gedaan met mijn vader (zeer handig) en mijn schoonvader (goed lopend aannemers bedrijf, tientallen laminaat vloeren gelegd.)
De delen van mijn vloer (kliklaminaat), sloten niet op elkaar aan.
Het advies van LAB21; tik het maar aan. Niet te doen.
Vervolgens konden ze een week later iemand sturen die kon komen kijken. Gezien mijn woning op zijn kop stond en mijn kinderen niet in hun kamers konden slapen en niet veilig door mijn woning konden lopen, was dit niet acceptabel.
Het volgende advies was dat ik per pakket moest beoordelen of de delen goed en recht waren. De rechte delen moest ik maar gaan leggen, te beginnen in de kinderkamers. De delen die niet juist waren, zouden een week later (kon echt niet eerder....) bekeken worden en eventueel vervangen worden. Wederom, onaanvaardbaar.
Uiteindelijk kon ik dan mijn geld terug krijgen voor de ongeopende pakketten. Dit betrof ongeveer 60% van mijn bestelling.
Kortom, ik ben 40% van mijn geld kwijt, heb voor meerdere dagen oppas moeten regelen, heb extra vrije dagen op moeten nemen en heb dus uiteindelijk bij een andere winkel een nieuwe vloer gekocht. Die overigens in 1 keer, in 1 dag te leggen was.
Ik vind het een schandalige gang van zaken en dan druk ik mijzelf in de meest nette manier mogelijk uit. Ik ben op geen enkele wijze gesteund, geholpen door LAB21. Ik heb een aantal delen bewaard om aan te kunnen tonen dat er iets mis is met de nieuw geleverde vloer en ga hier uiteraard nog werk van maken. Echter, alle frustratie en moeite die ondervonden is door mij en mijn gezin, is op dit moment niet meer te compenseren.

Ik schrijf dit, om u ervan te behoeden met een dergelijk bedrijf in zee te gaan. Ik hoop dat u niet dezelfde ervaring hoeft te doorstaan als ik.
Pros:Als ze iets willen verkopen, is de klantgerichtheid goed
Negs:Wanneer er iets mankeerd, is de service bijzonder slecht.

Reageren op review
Nuttig?
|
+1
LAB21
LAB21 schreef 7 jaar geleden

Geachte heer van Spronsen,

Omdat wij ons niet herkennen in uw beoordeling van onze service, willen wij graag onze kant van het verhaal toelichten.

Donderdag 6 september werd uw laminaat geleverd. Op zaterdag heeft u bij onze showroom te Delft uw klacht kenbaar gemaakt. Ons hoofdkantoor is in het weekend gesloten, maar u klacht is op maandag direct opgepakt . Omdat uw klacht overeen kwam met situaties waarbij bleek dat die aan het leggen (bv de eerste rij was niet 100% recht gelegd) of de ondergrond (niet egaal genoeg) lagen, hebben wij u een advies gegeven over het leggen.

U stond er echter op dat iemand langs kwam om de klacht te bekijken. Wij hebben toen contact opgenomen met een externe legspecialist en gevraagd of hij diezelfde dag nog bij u langs kon gaan. Helaas was dat gezien zijn drukke agenda niet mogelijk, maar hij kon op donderdag nog een gaatje vrijmaken. Dit was dus niet een week later zoals u hier zegt. Wij begrijpen dat u dit gezien uw situatie graag eerder had gezien dan de donderdag, maar dit was helaas niet mogelijk. De reden dat wij voor een externe legspecialist hadden gekozen is dat deze u ter plekke tips voor het leggen had kunnen geven en een onafhankelijk oordeel kon vellen over het laminaat.

Omdat u niet tot de donderdag wilde wachten en wij begrip hebben voor uw persoonlijke situatie, hebben wij uiteindelijk besloten kosteloos de ongeopende pakken laminaat op te halen. Hiervoor hebben wij op 14 september speciaal een wagen naar u laten rijden op onze kosten. Het aankoopbedrag van de ongeopende pakken hebben wij volledig aan u teruggestort.

De ongeopende pakken laminaat zijn inmiddels gecontroleerd en uitgeleverd aan andere klanten. Deze hebben het laminaat probleemloos kunnen leggen, waaruit geconcludeerd kan worden dat uw klacht niet aan de kwaliteit van het laminaat heeft gelegen. Bij laminaat is er sprake van massaproductie, waardoor een kwaliteitsprobleem vrijwel altijd bij de gehele voorraad moet voorkomen. Van dit laminaat hebben wij al meer dan tienduizenden m2 uitgeleverd, welke allemaal probleemloos zijn gelegd.

Wij betreuren het dat u niet tevreden bent met uw aankoop, maar herkennen ons zoals gezegd niet in uw oordeel over de kwaliteit van onze producten en service.

Met vriendelijke groet,

LAB21

Reageren op review:
Uw naam:

Uw e-mail:


Een nieuw commentaar toevoegen:
Uw naam:

Uw e-mail:

Uw website:

Beoordeling:
      
      
      
      
      
Geef een beoordeling
Top zoekbegrippen over Lab21.nl
8mm assortiment black chinees eiken groeven hardsteen klik lab lab21 laminaat laminaatvloer plank tuintegels vloer vloeren