• Website aanmelden
  • Facebook
  • Contact
Zaterdag 28 maart 2015

Populaire websites over het onderwerp: Effecten

3455 resultaten in 0,01 seconden gevonden Pagina 1 van 100

belegger.nl - Beleggen, AEX, koersen, beurs, aandelen, effecten, economie - Belegger.nl

Belegger.nl: steun en toeverlaat voor beleggers. Bekijk de beurskoersen, de laatste stand van de AEX en lees het nieuws, de columns en de adviezen.

belegger.nl - Bekendheid: zeer bekend

beursxl.nl - BeursXL, laatste nieuws en koers informatie AEX effecten. Vind hier alles over een broker, de Beurs van Berlag ..

BeursXL, laatste nieuws en koers informatie AEX effecten. BeursXL voor de belegger en broker die de beurskoersen, financieel nieuws wil volgen aangaande de Beurs van Berlage in Amsterdam.

beursxl.nl - Bekendheid: redelijk bekend
Categorie: Financiën

plus500.nl - Plus500 | Handel online in forex, grondstoffen, CFD, effecten/aandelen/beurswaarden, indices.

Online en daytrading met Plus500TM - Snelle en efficiënte valutahandel, CFD's verhandelen, Aandelen-/Effectenhandel, handel in grondstoffen en indices. Open een gratis rekening en start met handelen, handel met maximaal 1:200 hefboom. 25 EUR bonus voor ..

plus500.nl - Bekendheid: bijzonder goed bekend

leejoo.nl - Startpunt voor webmasters, javascripts, hosting, design, animaties, tips, tools, kortom alles om van je websit ..

gratis, tools, website, site, poll, forum, counter, teller, tellers, email, formulier, redirect , flash, hosting, templates, achtergronden, plaatjes, webmaster, javascripts, webmaster

leejoo.nl - Bekendheid: absoluut bekend

kika.nl - KiKa werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker.

De Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) werft fondsen voor onderzoek naar kinderkanker. Doel is de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten.

kika.nl - Bekendheid: absoluut bekend

beursduivel.be - Beleggen, BEL20, koersen, beurs, aandelen, effecten, economie - Beursduivel.be

Beursduivel.be: steun en toeverlaat voor beleggers. Bekijk de beurskoersen, de laatste stand van de AEX en lees het nieuws, de columns en de adviezen.

beursduivel.be - Bekendheid: redelijk bekend

textilia.nl - Textilia - Home

Vakblad voor de modebranche. Alles over mode, trends, mode vacatures, kledingwinkels, retail, fashion, couture, ondernemen, modeshows, kledingmerken en meer...

textilia.nl - Bekendheid: zeer bekend

trimbos.nl - Home | Trimbos

trimbos.nl - Bekendheid: bijzonder goed bekend

rijkswaterstaat.nl - Rijkswaterstaat

rijkswaterstaat.nl - Bekendheid: absoluut bekend

propranolol.nl - Informatie over de de betablokker Propranolol | Propranolol.nl

Op de propranolol.nl vertellen we u alles over het medicijn, de betablokker Propranolol. Wat is Propranolol, waar wordt het voor gebruikt en wat zijn de effecten en bijwerkingen bij welke behandelingen

propranolol.nl - Bekendheid: enigszins bekend

fotoopcanvas.nl - Foto op canvas goedkoop vanaf EUR6! Snel verzonden!

Foto op canvas goedkoop ✓ Hetzelfde doek, maar dan sneller en goedkoper! ✓ Ruim 10 jaar ervaring! ✓ Snelste levering, scherpste prijs! Bestel direct!

fotoopcanvas.nl - Bekendheid: zeer bekend

prinsjesdag2012.nl - De Prinsjesdagwebsite van de Rijksoverheid

Op deze website van de Rijksoverheid is informatie te vinden over Prinsjesdag, de Miljoenennota en de effecten van het kabinetsbeleid voor u..

prinsjesdag2012.nl - Bekendheid: enigszins bekend

art-op-canvas.com - ひげ脱毛徹底分析

art-op-canvas.com - Bekendheid: enigszins bekend

vuurwerkplanet.nl - Vuurwerk kopen - online vuurwerk bestellen | Vuurwerkplanet

Vuurwerk kopen doe je online bij Vuurwerkplanet, de grootste vuurwerkshop van Nederland. Er is altijd een afhaalpunt in de buurt.

vuurwerkplanet.nl - Bekendheid: zeer bekend

pbl.nl - PBL Planbureau voor de Leefomgeving

pbl.nl - Bekendheid: zeer bekend

tln.nl - Wegwijs in transport en logistiek - TLN

Transport en Logistiek Nederland (TLN) is de toonaangevende belangenbehartiger in het goederenwegvervoer en logistieke dienstverlening. TLN levert een uitgebreid individueel dienstenpakket en verzorgt de collectieve belangenbehartiging.

tln.nl - Bekendheid: bijzonder goed bekend

online-magazine.nl - BlueBerry Online Magazines

Online uw eigen interactieve online magazine of online folder uitgeven met geanimeerde fotografie, tekst, video en geluid waar uw lezer online doorheen kan bladeren? BlueBerry nieuwe media maakt...

online-magazine.nl - Bekendheid: zeer bekend

electronischewapens.nl - ELECTRONISCHE WAPENS

ELECTRONISCHE WAPENS worden gebruikt om mensen te martelen en te vermoorden. Andere benamingen: Directed Energy Weapons, DEW, people zapper, people burner, people cooker, electromagnetische wapens, laser wapens. Ook geavanceerde afluisterapparatuur en ..

electronischewapens.nl - Bekendheid: een beetje bekend

fotoaanpassen.nl - FOTO BEWERKEN - makkelijk online je foto's bewerken of aanpassen

Bewerk online je foto's op fotoaanpassen.nl: verkleinen, resizen, filters, sepia, zwart-wit, crop, roteer en flip, online foto-bewerking, foto bewerking, foto-tool, foto tool, foto aanpassen, foto verkleinen

fotoaanpassen.nl - Bekendheid: bekend

canvasfotos.nl - canvas - foto op canvas - canvas fotos - canvas schilderij - canvasdoek - canvas cadeaubon - canvasbon - canva ..

canvas, uw adres voor canvas, foto op canvas, canvas fotos, canvas schilderij, canvasdoek, gratis gevernist en thuisbezorgd! - canvasfotos.nl

canvasfotos.nl - Bekendheid: zeer bekend

Vergelijkbare zoektermen

Effecten Groene Thee

Wetenswaardigheden

Speciale effecten
Speciale effecten, vaak afgekort tot SFX of SPFX, zijn optische, mechanische of digitale technieken die in film, televisie, fotografie en toneel worden ingezet om effecten te realiseren die niet langs de normale weg kunnen worden bereikt.
meer lezen
Effecten
Effecten zijn verhandelbare rechten die een financiële waarde vertegenwoordigen, zoals aandelen, obligaties, opties en termijncontracten. Een typisch kenmerk van effecten is dat ze gewoonlijk op een beurs verhandeld worden, en dat de prijs daar wordt bepaald door vraag en aanbod. De actuele prijs van effecten noemt men de koers. Bankbiljetten en cheques worden daarom niet tot de effecten gerekend.
meer lezen
Geluidseffect
Geluidseffecten of audio-effecten zijn kunstmatig gecreëerde of gemanipuleerde geluiden die gebruikt worden in onder meer film, televisie, radio, toneel, videospellen en muziek. Geluidseffecten werden al gebruikt in de Griekse oudheid om bijvoorbeeld donderslagen of galopperende paarden na te bootsen in toneelvoorstellingen.
meer lezen