• Website aanmelden
  • Facebook
  • Contact
Zaterdag 19 april 2014

Populaire websites over het onderwerp: Breigaren

64 resultaten in 1,53 seconden gevonden Pagina 1 van 4

wolshop.nl - Hobbyshop Reuvers- Hobby- en handwerkwinkel van Zwolle.Breien, borduren, knutselen, sieraden maken, haken, ami ..

Leukste Hobby- en Handwerkwinkel van Zwolle. We leveren diverse Breigarens van online, phildar, phildar breiboeken, scheepjes breiboeken, kauni, adriafil, scheepjes, scheepjeswol, katia, Borduurpakketten van vervaco, lanarte, pako, dmc, permin, woezel ..

wolshop.nl - Bekendheid: enigszins bekend

breiwinkel.nl - De oudste online wolwinkel van Nederland!

De compleetste en betrouwbaarste webwinkel voor breien en haken.

breiwinkel.nl - Bekendheid: een beetje bekend

wolxxl.nl - wol kopen, breigaren bestellen

De mooiste wol bestelt u online bij WOLXXL! De online wol specialist met groot en exclusief assortiment breigaren! Bekijk ook eens onze maandelijkse aanbiedingen!

wolxxl.nl - Bekendheid: een beetje bekend

devo-sneek.nl - Devo Sneek | Ondergoed - Bedmode - Breigaren - Kleinvak - Hobby Artikelen

devo-sneek.nl - Bekendheid: enigszins bekend

hobbyshopreuvers.eu - Hobbyshop Reuvers uw hobby en handwerkwinkel online - Hobbyshop Reuvers voor al uw hobby- en handwerkmaterial ..

Leukste Online Hobby- en Handwerkwinkel van Zwolle. We leveren diverse Breigarens van online, phildar, phildar breiboeken, scheepjes breiboeken, kauni, adriafil, scheepjes, scheepjeswol, katia, Om te borduren hebben we borduurpakketten en borduurkussen ..

hobbyshopreuvers.eu - Bekendheid: enigszins bekend

lammyyarns.com - Lammy Yarns, Groothandel Breigaren en Haakkatoen

Lammy Yarns, Groothandel Breigaren en Haakkatoen

lammyyarns.com - Bekendheid: enigszins bekend

hobbyshopreuvers.nl - Hobbyshop Reuvers- Hobby- en handwerkwinkel van Zwolle.Breien, borduren, knutselen, sieraden maken, haken, ami ..

Leukste Hobby- en Handwerkwinkel van Zwolle. We leveren diverse Breigarens van online, phildar, phildar breiboeken, scheepjes breiboeken, kauni, adriafil, scheepjes, scheepjeswol, katia, Borduurpakketten van vervaco, lanarte, pako, dmc, permin, woezel ..

hobbyshopreuvers.nl - Bekendheid: enigszins bekend

hobbydoos.nl - Gratis breipatronen en haakpatronen downloaden

Diverse gratis breipatronen en haakpatronen. Naast de gratis haak- en breipatronen kun je ook diverse tips vinden over steken. Voor alle gratis patronen is breiwol te verkrijgen in de webwinkel.

hobbydoos.nl - Bekendheid: bekend

borduurpakket.nl - Hobbyshop Reuvers- Hobby- en handwerkwinkel van Zwolle.Breien, borduren, knutselen, sieraden maken, haken, ami ..

Leukste Hobby- en Handwerkwinkel van Zwolle. We leveren diverse Breigarens van online, phildar, phildar breiboeken, scheepjes breiboeken, kauni, adriafil, scheepjes, scheepjeswol, katia, Borduurpakketten van vervaco, lanarte, pako, dmc, permin, woezel ..

borduurpakket.nl - Bekendheid: enigszins bekend

dewolwinkel.nl - Breiwinkel, breigarens, alpaca wol, haakgaren, vilten, online kopen

Online breiwinkel met verkoop van breigarens, haakgaren en baby alpaca wol te koop, voor breien haken en vilten. De garens zijn zeer geschikt voor het breien van sjaals, truien, mutsen, vesten, poncho en vilten. Voordelig breigaren kopen.

dewolwinkel.nl - Bekendheid: enigszins bekend

kartelschaar-terborg.nl - Stoffenwinkel de Kartelschaar Terborg, Gelderland

Stoffenwinkel in de Achterhoek, regio Doetinchem met het meest complete assortiment modestoffen, breigaren, kledingstoffen en stomerij-service

kartelschaar-terborg.nl - Bekendheid: enigszins bekend

wolboetiek.be - Welkom | WolBoetiek

Hartelijk welkom bij De WolBoetiek. Pour une version fran&ccedil aise, cliquez ici Opal,

wolboetiek.be - Bekendheid: enigszins bekend

hobbygigant.nl - Breiwol, sokkenwol, borduren, borduurpakketten, haken, breien en handwerken bestelt u bij HobbyGigant.

Breiwol bestelt u voordelig bij HobbyGigant. Wil u borduren, breien, haken of soedan - smyrna kleden maken? HobbyGigant.nl levert breigarens in wol, katoen, acryl, viscose, sokkenwol en synthetische materialen. Ook op borduur gebied heeft Hobbygigant ..

hobbygigant.nl - Bekendheid: enigszins bekend

wolreus.nl - Wol kopen was nog nooit zo eenvoudig en voordelig!

De Wolreus biedt een ongelooflijk brede keuze aan materiaal, kleur en soort. Je vindt hier onder meer een breed assortiment aan wintergarens van merino, alpaca, mohair en angora en zomergarens van katoen, viscose, bamboe en nog veel meer. Je kunt ..

wolreus.nl - Bekendheid: enigszins bekend
Categorie: Winkelen

stoffenwinkel-doetinchem.nl - Stoffenwinkel in modestoffen Doetinchem

Uw stoffenwinkel voor stoffen modestoffen garen knopen borduurpakketten en breigaren in de regio Doetinchem in Gelderland in het stadje Terborg

stoffenwinkel-doetinchem.nl - Bekendheid: enigszins bekend

cshk.nl - Colinda's Webshop

Colinda's leuke WebShop voor Breien/Haken & Borduren. Schachenmayr SMC en Lanarte zijn de merken die we nu voeren, er komen steeds meer merken en aanverwanden artikelen, **let goed op het assortiment.**

cshk.nl - Bekendheid: enigszins bekend

trollenwol.nl - Trollenwol

Wij zijn gespecialiseerd in Scandinavisch brei-design. Naast allerlei authentieke garens, sommige in 84 kleuren, hebben wij ook viltwol, spinwol en weefgaren. Er zijn regelmatig workshops en cursussen.

trollenwol.nl - Bekendheid: enigszins bekend

dewolkoker.nl - Home | De Wolkoker

De wolkoker is een veelzijdige creatieve winkel, van oorsprong is het een wol en handwerk zaak maar de afgelopen jaren is het assortiment flink uitgebreid met kleinvakartikelen en stoffen . Veel van deze artikelen zijn online te bestellen

dewolkoker.nl - Bekendheid: enigszins bekend

daisy-handwerken.nl - Daisy Handwerken

In onze winkel vindt U een fantastisch assortiment van de meest bekende BREIGARENS. Tevens vindt U een groot assortiment BREI en HAAKBOEKEN. Ook op het gebied van FOURNITUREN vindt U een breed assortiment.

daisy-handwerken.nl - Bekendheid: enigszins bekend

breienmetplezier.nl - Breien met Plezier

breienmetplezier.nl - Bekendheid: enigszins bekend

Vergelijkbare zoektermen

Hobbyshop Reuvers

Wetenswaardigheden

Leidsche Textielfabrieken
De Leidsche Textielfabrieken Gebroeders Van Wijk & Co N.V. was een Leidse fabrikant van dekens, breigarens en sokken, die bestaan heeft van 1795-1957. Aan de wieg van het bedrijf stond Dirk van Wijk, die in 1795 zijn meesterstuk ter keuring aanbood en aldus erkend werd als fabrikeur. In 1815 werd aan de ''Kerksteeg'' het eerste fabriekje voor wollen dekens opgericht door W.F. van Dijk.
meer lezen
Kaiserstraat
De Kaiserstraat is een straat en voormalige gracht in de Leidse binnenstad. De straat is genoemd naar dr. Frederik Kaiser. Hij was hoogleraar in de sterrenkunde en verantwoordelijk voor de bouw van de nieuwe sterrenwacht in 1860 aan de Sterrewachtlaan, een zijstraat van de Kaiserstraat.
meer lezen