• Website aanmelden
  • Facebook
  • Contact
Maandag 17 december 2018

Populaire websites over het onderwerp: Blues

3685 resultaten in 0,01 seconden gevonden Pagina 1 van 100

bluesmagazine.nl - blues muziek | Blues Magazine - voor je dagelijkse portie blues !

Blues Magazine - blues muziek en meer! Voor je dagelijkse portie blues bezoek je bluesmagazine.nl: nieuws, muziek, interviews, verslagen, foto's.

bluesmagazine.nl - Bekendheid: bekend

moulinblues.nl - Moulin Blues Ospel | Het toonaangevende Blues & Roots - festival van Nederland

Moulin Blues Ospel: al 30 jaar het meest toonaangevende blues & roots - festival van Nederland. Ieder jaar het eerste weekend van mei!

moulinblues.nl - Bekendheid: redelijk bekend

jazzism.nl - Jazzism

De vernieuwde Jazzism site in samenwerking met Radio6. Een magazine voor de echte Jazz liefhebber. Met de nieuwste recensies, nieuws uit de Jazzwereld.

jazzism.nl - Bekendheid: bekend

bluesontheroad.nl - Welkom bij Blues On The Road

De passie voor bluesmuziek en fotografie is de drive achter het ontstaan van de website Blues On The Road. Het initiatief voor de website ontstond in 2010 door het samenwerken van bluesfotografe Pemmy Larmené en popfotograaf Ron van Varik.

bluesontheroad.nl - Bekendheid: enigszins bekend

rhythmbluesnight.nl

rhythmbluesnight.nl - Bekendheid: enigszins bekend

ribsenblues.nl - Ribs en Blues

ribsenblues.nl - Bekendheid: redelijk bekend

texelblues.nl - texelblues

texelblues.nl - Bekendheid: enigszins bekend
Categorie: Kunst en cultuur

standingatthecrossroads.nl

standingatthecrossroads.nl - Bekendheid: enigszins bekend
Categorie: Kunst en cultuur

culemborgblues.nl - Culemborg Blues

Bluesfestival in Culemborg, ieder jaar op de 4e zaterdag van augustus. Culemborg Blues is een groot bluesfestival met vele bekende namen en grootheden.

culemborgblues.nl - Bekendheid: enigszins bekend

bluescafe.nl - Bluescafe Apeldoorn | Bluescafe 220 gigs a year

bluescafe.nl - Bekendheid: enigszins bekend

bluesdoctors.nl - Bluesmusic Live Bluesband Bluesrock

bluesdoctors.nl - Bekendheid: enigszins bekend
Categorie: Kunst en cultuur

bluesrock.be - Blues forum en blues rock, Bluesforum.nl

Bluesforum.nl is een blues forum geheel over blues en bluesrock. Alle informatie over de blues en blues rock vind je hier. Er is een blueskalender, bluesagenda op het blues-forum.

bluesrock.be - Bekendheid: enigszins bekend

livenation.nl - Concertkaarten en tourdata | Live Nation Nederland

Vind kaarten voor concerten en evenementen in Nederland en in het buitenland, tourdata en show informatie op LiveNation.nl, werelds grootste concert zoekmachine.

livenation.nl - Bekendheid: bekend
Categorie: Kunst en cultuur

bluesaanzee.nl - Blues aan Zee

Stichting Blues aan Zee anno 2001. Onze non-profit organisatie organiseert live blues avonden in Monster en omgeving dit minimaal 12 x per jaar.

bluesaanzee.nl - Bekendheid: enigszins bekend

fmbrussel.be - FM Brussel 98.8

Alles wat Anderson .Paak aanraakt verandert in goud. De Californische hiphop-soulheld mocht al liedjes van Dr.Dre en Macklemore van sterrenstof voorzien. Hij doet nu hetzelfde met 'Dapper' een funky elektroknaller van de Los Angeles-rapper Domo Genesis. ..

fmbrussel.be - Bekendheid: enigszins bekend

luxorlive.nl - Home - Luxor Live

luxorlive.nl - Bekendheid: goed bekend

blues-forum.nl - Blues forum en blues rock, Bluesforum.nl

Bluesforum.nl is een blues forum geheel over blues en bluesrock. Alle informatie over de blues en blues rock vind je hier. Er is een blueskalender, bluesagenda op het blues-forum.

blues-forum.nl - Bekendheid: enigszins bekend

discogs.com - Discogs - Database and Marketplace for Music on Vinyl, CD, Cassette and More

Discover the largest music database and marketplace in the world. Buy and sell vinyl and CDs with collectors across the globe. Complete your collection.

discogs.com - Bekendheid: zeer bekend

bluesbrotherstribute.nl - The Blues Brothers Tribute * Blues, Soul and Rhythm & Blues Revue

Beleef de grootste hits van dé soulmen van de jaren 80: Joliët Jake en Elwood Blues - The Blues Brothers. Deze spraakmakende professionel act wordt uitgevoerd door twee doorgewinterde rasentertainers: Frans Kas en Sjacco Hogenboom a.k.a. 'Side Burn' ..

bluesbrotherstribute.nl - Bekendheid: enigszins bekend

menschredder.nl - MENSCHREDDER ' . $news_title_s .'

Menschredder is een band met een opzwepende groove, maar met een melanchonische ondertoon. We spelen voor 150 tot 250 euro 1 uur lang (afhankelijk van de afstand). Op onze site kunt een aantal demo's horen. Maar u moet ons eigenlijk live beluisteren.

menschredder.nl - Bekendheid: enigszins bekend

Wetenswaardigheden

Blues
Blues is een muziekstijl die ongeveer tussen 1860 en 1900 is ontstaan en zijn oorsprong vindt in de muziek die slaven - maakten. De voornaamste muzikale bronnen die tot het ontstaan van de blues hebben bijgedragen zijn de religieuze liederen, de worksongs en de ''field hollers''. Een typische variant van de blues is de cajunmuziek. Muziek maken met elkaar of alleen, met of zonder instrumenten, was voor hen vaak de enige manier om hun lijden uit te drukken en te verzachten.
meer lezen
Espoo Blues
Espoo Blues of gewoon Blues is een Finse ijshockeyclub die uitkomt in de SM-liiga. Hun thuisbasis is de Barona Areena in Espoo. De club werd opgericht in februari 1984 onder de naam Kiekko-Espoo en speelde hun eerste seizoen in 1984-85 in de Finse Tweede Afdeling.
meer lezen
Blues (Super rugby franchise)
De Blues zijn een professioneel rugby team uit Auckland in Nieuw-Zeeland die uitkomen in de Super Rugby competitie. De Blues zijn, net als de andere Nieuw-Zeelandse Super Rugby teams in 1996 opgericht door de Nieuw Zeelandse Rugby Unie. In 1996 en 1997 won het team de competitie en in 1998 verloor het de finale nipt van de Crusaders. In 2003 wonnen ze het toernooi opnieuw, maar sindsdien hebben ze de finale niet meer gehaald.
meer lezen