• Website aanmelden
  • Facebook
  • Contact
Vrijdag 25 mei 2018

Bedoelde u: auto verzeker?

Populaire websites over het onderwerp: Autoverzeker

2 resultaten in 0,01 seconden gevonden Pagina 1 van 1

auto-verzeker.nl - Autoverzekeringen - Goedkoopste auto verzekeringen vergelijken, afsluiten en besparen

Vergelijk onafhankelijk de meeste aanbieders van autoverzekeringen en premies. Sluit online de goedkoopste autoverzekering af en bespaar honderden euro's per jaar. Nieuws, tips en meer op auto-verzeker.nl

auto-verzeker.nl - Bekendheid: enigszins bekend

webwiki.nl - Webwiki - Startpagina en Web Directory

webwiki.nl is een startpagina die praktisch alle websites van het Nederlandse internet en bovendien populaire Engelstalige websites bevat.

webwiki.nl - Bekendheid: absoluut bekendWetenswaardigheden

Autoverzekering
Een autoverzekering is een ruime term voor velerlei verzekeringen die tot doel hebben de schade aan of veroorzaakt door de eigen auto te verzekeren. Een autoverzekering is in de landen van de Europese Unie verplicht. Deze verplichting wordt in Nederland geregeld in de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen. In de Europese Unie bestaat een vrij uniforme wetgeving over motorrijtuigen.
meer lezen
Kilometerverzekering
Een kilometerverzekering is een autoverzekering waarvan de hoogte van de premie in sterke mate afhangt van het aantal gereden kilometers. De kilometerverzekering is één van de middelen die tegenwoordig worden ingezet om meer premiedifferentie te krijgen.
meer lezen
Bonus-malussysteem
Het bonus-malussysteem is een Nederlandse term uit de autoverzekering. Door middel van het bonus-malussysteem worden 'goede rijders' beloond en slechte rijders gestraft. De term bonus-malus komt uit het Latijn. Bonus is het Latijnse woord voor goed en malus voor slecht.
meer lezen